search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 08:03
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το «μυστήριο» – Ολονυκτία για τον περίεργο θόρυβο στα Μετέωρα (Video)

16.01.2022 13:50
ThessToday_new

Ένας «μυστήριος» ήχος, αλλά και μια δόνηση ένιωσαν και χθες το βράδυ οι κάτοικοι στη δυτική Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης.

Το «μυστήριο» συνεχίστηκε και χθες και πολλοί ήταν οι κάτοικοι που βγήκαν έξω από τα σπίτια τους αργά το βράδυ, ερευνώντας το και προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει, αφού μετά τις 1:30 τα ξημερώματα ξεκινάει το «πάρτι» του ήχου και των δονήσεων.

Μάλιστα, στα σχετικά βίντεο που ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα Φίλοι του Δάσους, ήταν αισθητές και μικρές δονήσεις, ενώ αυτοψία πραγματοποίησε και το ThessToday στα Μετέωρα Πολίχνης για τον ίδιο λόγο.

Όπως μάλιστα σημειώνουν, ένα λογικό συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για πιθανή δυσλειτουργία του Υδραγωγείου, μεταφέροντας έτσι τον ήχο και σε άλλα σημεία, μέσω των σωληνώσεων της περιοχής.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας – Άμεσης Επέμβασης και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Παύλου-Μελά, Ιωσήφ Άκης Αράπογλου επισήμανε ότι «θα καλέσουμε τους φορείς του αερίου και της ΕΥΑΘ, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οφείλεται στα δίκτυά τους».

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες συνεργείο της ΕΥΑΘ μετέβη στο σημείο και από τους πρώτους ελέγχους προέκυψε ότι δεν σχετίζεται ο ήχος με το δίκτυό τους ή τη λειτουργία του υδραγωγείου.

«Όποιος έχει σκαλίξει τη γη πρέπει να ελέγξει την περιοχή. Μπορεί να έχει προκληθεί ζημιά από εργασίες που γίνονταν στο σημείο», επισήμανε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πολιτών «Μετέωρα», Νίκος Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα υπαναχώρησε από τα 12 ναυτικά μίλια»

Θεσσαλονίκη: Στο Δικαστικό Μέγαρο οι 27 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια (Photo | Video)

Δικηγόρος 24χρονης: Κατήγγειλε ότι εμπλέκεται «μεγάλο κύκλωμα» στον βιασμό – Πως συνέβη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32