search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:42
MENU CLOSE

Μαρία Ηλιάκη: Και η 7 μηνών κόρη της θετική στον κορωνοϊό (Video)

17.01.2022 08:56
iliakimaria-new

Για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο απουσίασε από την εκπομπή «Τι λες τώρα» η Μαρία Ηλιάκη, καθώς έπειτα από την ίδια και η 7 μηνών κόρη της βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια συνδέθηκε με Skype στην εκπομπή, αποκαλύπτοντας ότι 7 μέρες μετά τη διάγνωσή της, παραμένει θετική στον ιό.

Τόνισε, ωστόσο, ότι ούτε η ίδια αλλά ούτε η μικρή της έχουν, πια, έντονα συμπτώματα.

«Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. Είμαι και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό μου. Οπότε είμαστε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε. Είμαστε λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα ευτυχώς αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό. Το ξέρω είναι καλά αλλά το λέω για την ψυχολογία μου», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Τόμι Λι: «Έσπασα» το διαδίκτυο πριν από τις Καρντάσιαν – «Ήμουν στο sex tape με την Πάμελα Άντερσον» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Αποκαλύπτει ποιος διέρρευσε το δικό της revenge porn βίντεο – Η απάντηση του άντρα που κατονομάστηκε από την influencer (Video)

Καίτη Γαρμπή: «Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:39