search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση

17.01.2022 15:56
astynomia-new

Στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής παραδόθηκε και συνελήφθη ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε βάρος της 40χρονης στην Αργυρούπολη.

Ο 46χρονος δράστης της Αργυρούπολης ξυλοκόπησε άγρια την περασμένη Παρασκευή την 40χρονη φίλη του μέσα στο διαμέρισμα του.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, είχε και στο παρελθόν δείξει επιθετική συμπεριφορά, ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή το πρωί όταν η γειτονιά του ζευγαριού άκουσε τις εκκλήσεις της 40χρονης για βοήθεια και κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ ο δράστης του ξυλοδαρμού διέφυγε και αναζητούνταν.

Η γυναίκα, δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει δεχθεί πολλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Εν τω μεταξύ, η κόρη του δράστη δήλωσε δημοσίως ότι ντρέπεται για τον άνθρωπο που λέγεται πατέρας της.

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» έγραψε σε ένα ποστ που καλούσε για κοινοποιήσεις των στοιχείων του με σκοπό να εντοπιστεί ο δράστης, καθώς αυτός ακόμη διέφευγε τη σύλληψη.

Ο δράστης της βάναυσης κακοποίησης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Παρέμβαση του Εισαγγελέα για τους αρνητές μοναχούς του Αγίου Όρους

Θεσσαλονίκη: Ένας «περίεργος» θόρυβος που ακούγεται τη νύχτα αναστατώνει τους κατοίκους (Video/Photo)

Πλεύρης: Χαλάρωση μέτρων από την επόμενη εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55