search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ένας «περίεργος» θόρυβος που ακούγεται τη νύχτα αναστατώνει τους κατοίκους (Video/Photo)

17.01.2022 13:25
thessaloniki new

Θα μπορούσε να είναι και επεισόδιο των X Files – μιας παλιάς αμερικάνικης σειράς που ασχολούνταν με …ανεξήγητα φαινόμενα.

Ενας παράξενος θόρυβος αναστατώνει τους κατοίκους της περιοχής των Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη, κάθε βράδυ. Τους εξάπτει την φαντασία και τους ερεθίζει την περιέργεια.

Ο υπόκωφος αυτός ήχος, ο οποίος μοιάζει να προέρχεται από το έδαφος, γίνεται ιδιαίτερα αισθητός στα ισόγεια σπίτια και τους δρόμους της περιοχής.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, αφού αρκετοί τον αποδίδουν στο υδραγωγείο που βρίσκεται εκεί και σε πιθανή βλάβη στη λειτουργία του, ενώ άλλοι υποθέτουν πως ίσως οφείλεται σε κάποιον αγωγό του φυσικού αερίου.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που κάνουν λόγο ακόμα και για… εξωγήινους. 

Το γεγονός όμως που κάνει τον ήχο αυτόν ακόμη πιο μυστηριώδη είναι ότι ακούγεται ως επί το πλείστον βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τα μεσάνυχτα και έπειτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται το τελευταίο δεκαήμερο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στο thestival, ο ήχος ακούγεται μέχρι και σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το υδραγωγείο, ενώ δίνει την αίσθηση πως κάποιος σκάβει κάτω από τον δρόμο.

Τα τελευταία βραδιά μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγαίνουν από τα σπίτια τους για να ακούσουν τον ήχο που αναστατώνει μια ολόκληρη συνοικία, ενώ αρκετοί σπεύδουν και από άλλες περιοχές της πόλης για να παρατήσουν αυτό το… ανεξήγητο φαινόμενο.

Το βράδυ της Κυριακής στο υδραγωγείο των Μετεώρων έσπευσε ειδικό κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, αφού εκεί φαίνεται να εντοπίζεται το επίκεντρο του παράξενου αυτού ήχου.

Παρά την πολύωρη εξέταση της λειτουργίας του υδραγωγείου, δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Κλιμάκιο της ΕΥΑΘ αναμένεται να βρεθεί και σήμερα στο σημείο προκειμένου να εξετάσει περαιτέρω την κατάσταση και να προσπαθήσει να δώσει εξήγηση στον ανεξήγητο μέχρι στιγμής ήχο που ξυπνάει τα βραδιά τους κατοίκους των Μετεώρων.

Διαβάστε επίσης

Κρήτη: Έφυγαν από τη ζωή, ο ένας δίπλα στον άλλον, προσπαθώντας να ζεσταθούν

Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: Ξεσπά η κόρη του δράστη – «Ντρέπομαι που είναι πατέρας μου»

Κορωνοϊός: Δωρεάν τα PCR test σε 15 ευρωπαϊκές χώρες (Πίνακας)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50