search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Οικονόμου: «Θα ακούσουμε τους ειδικούς για το αν θα πάμε σε παράταση ή χαλάρωση των μέτρων»

18.01.2022 11:40
estiasi_new

Στις αυριανές αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών παρέπεμψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου το ενδεχόμενο επαναφοράς της μουσικής στην εστίαση και χαλάρωσης του ωραρίου λειτουργίας.

Ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι η επιτροπή θα σταθμίσει τα μεγέθη της πανδημίας και θα κρίνει αν χρειάζεται παράταση των μέτρων.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιβολής και νέων περιορισμών στους ανεμβολίαστους άνω των 60, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι σε αυτή τη φάση ισχύουν τα πρόστιμα και τα μέτρα που είναι γνωστά και δεν έχουν γίνει συζητήσεις για κάτι παραπάνω.

Συμπλήρωσε ωστόσο ότι εάν η επιτροπή εισηγηθεί κάτι διαφορετικό ανάλογα και με τη δυναμική εξέλιξη της πανδημίας, «εδώ είμαστε να το συζητήσουμε».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κύρτσος: Δεν κάνει πίσω παρά την απειλή του Μαξίμου περί διαγραφής – Ο ευρωβουλευτής θα βρεθεί εκτός ΝΔ σε « νεκρό» χρόνο

Κώστας Καραμανλής: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρώην πρωθυπουργός

Κορωνοϊός: Τα κρούσματα πέφτουν, οι θάνατοι ανεβαίνουν – Πότε ανοίγει η εστίαση και πότε επανέρχεται η μουσική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:40