search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:51
MENU CLOSE

«Αθώος» ο Μπαλάσκας για το «αν δεν ήταν βλάκας ο πιλότος σε 4 χρόνια θα ήταν έξω» (video)

21.01.2022 12:26
balaskas_stayros2712

Στο αρχείο μπήκε η υπόθεση του συνδικαλιστή της ΕΛΑΣ Σταύρου Μπαλάσκα για τις προκλητικές δηλώσεις που είχε κάνει σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τοτε ο συνδικαλιστής είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων καθώς μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Αν δεν ήταν βλάκας, σε 4 χρόνια θα ήταν», δήλωση που ερμηνεύτηκε ως «συμβουλή» σε μελλοντικούς γυναικοκτόνους.

«Εαν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολογούσε την πράξη του δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Με πρότερο έντιμο βίο κλπ. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα τα πράγματα είναι σκούρα» είχε πει ο συνδικαλιστής της αστυνομίας…

Ο ίδιος μετά τις αντιδράσεις είχε υποστηρίξει ότι τα λόγια του παρερμηνευτήκαν και είχε ζητήσει συγγνώμη.

Δείτε όσα είχε δηλώσει:

Πανηγυρική ανάρτηση…

Συγκεκριμένα, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας που είχε διατάξει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διερευνήθηκε εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος, ωστόσο η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Την εξέλιξη έκανε γνωστή ο ίδιος ο συνδικαλιστής, με ανάρτησή του στο Facebook όπου έγραψε:

«ΦΙΛΕΣ ΦΙΛΟΙ… Είχα πει πως έχω και ταπεινά θα έχω για πάντα εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη η οποία με αθώωσε. Το δε πενταμελές αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ εχτές δίκασε και απέρριψε με την σειρα του τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ εις βάρος μου από μερίδα του τύπου για τις δηλώσεις μου στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τον φονιά πιλότο της άτυχης ΚΑΡΟΛΑΪΝ στα ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ. Με απάλλαξε αθωώνοντάς με και αυτό με την σειρά του πανηγυρικά. Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου στις πραγματικά δύσκολες στιγμές της άδικης δίωξης με την εκτόξευση λάσπης και την πρόσκαιρη διαθεσιμότητα. Κανονικά στην υπηρεσία μου, το περιπολικό μου και τους συντρόφους μου χαμηλόβαθμους μάχιμους αστυνομικούς της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ. ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ Σταύρος μέλος Δ.Σ ΠΟΑΣΥ…».

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Γκιώνης: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου, με ρωτάνε «τι νούμερο τσιμέντο φοράς» (video)

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτει ξανά η Γεωργία – «Ελπίζω να βρω το δίκιο μου» (video)

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας σε σουβλατζίδικο – Πάγωσαν πελάτες, υπάλληλοι και περαστικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:49