Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τρεις μήνες μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο Ανδρέας Τσούνης μίλησε για τα συναισθήματά που βιώνει όλο αυτό το διάστημα.
«Η Φώφη λείπει σε όλους, και στα παιδιά και σε όλους μας. Μου λείπει πάρα πολύ. Είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να το διαχειριστώ», περιέγραψε στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».
Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Η απώλειά της σκόρπισε θλίψη στα παιδιά, στο σύζυγό της και στον πολιτικό κόσμο.
Διαβάστε επίσης:
Όταν η νέα εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ «έπαιζε» στο Deal (video)
Αλέξης Τσίπρας: «Δεν ήταν ο Μητσοτάκης» – Χτύπησε το τηλέφωνό κατά τη διάρκεια συνέντευξης (Video)
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.