search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: «Ο έρωτας μπορεί να φύγει» (Videos)

22.01.2022 14:25
vandi

Για τον έρωτα που θέλει τη φροντίδα του για να διαρκέσει, τα χρόνια που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα μίλησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα» του Open.

«Όταν κατέβηκα από τη Θεσσαλονίκη, ήμουν ακατέργαστη. Δούλεψα πάρα πολύ όχι με σκοπό να μπω μία μέρα στη δισκογραφία. Ποτέ το μυαλό μου δεν πέταξε τόσο μακριά, να έρθω Αθήνα και να γίνω διάσημη. Όταν έπιασα μικρόφωνο, ήθελα να είμαι καλή σε αυτό που κάνω. Αργότερα κατάλαβα ότι είναι ίδιον του χαρακτήρα μου. Εξελίχθηκα γιατί ήμουν πάρα πολύ μέτρια. Με τη γνώση ότι ήμουν μέτρια, δούλεψα πάρα πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο», εξομολογήθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε «κλασικά» ελληνικά και ξένα τραγούδια, αλλά η ερμηνεία της στο τραγούδι «Ίσως Φταίνε τα Φεγγάρια» ήταν αυτή που έκανε τον Γιώργο Θεοφάνους να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του και να δακρύσει. «Δεν έχω λόγια, δεν μπορώ να μιλήσω συγγνώμη. Τι είσαι εσύ; Τι σε φέραμε εδώ; Έχουμε κανένα εύθυμο να παίξουμε;», είπε ο μουσικοσυνθέτης.

Μάλιστα, οι δυο τους συζήτησαν περί αγάπης και έρωτα και όταν εκείνος τη ρώτησε εάν φεύγει ποτέ ο έρωτας, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει, αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει. Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται. Όλα θέλουν τη φροντίδα τους».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι νέοι παίκτες και οι «περιπέτειες» του Βαλάντη με τη δισκογραφική του (Videos)

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω κάνει σεξ στη μέση του δρόμου» (Video)

Νίκος Κουρής: Ο πατέρας δεν κάνει και δεν μπορεί να είναι φίλος με τον γιο του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:48