search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:46
MENU CLOSE

Δημοσιογράφος καταγγέλλει: Μου πρόσφερε 3.000 ευρώ για να πάω σε prive πάρτι

22.01.2022 15:36
Popi Anagnostopoulou_new

Ακόμα μία καταγγελία για πρόσκληση σε prive πάρτι έναντι χρηματικού ποσού, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Πόπη Αναγνωστοπούλου, υποστήριξε ότι δέχθηκε πρόταση για να παραστεί σε πάρτι με υψηλούς προσκεκλημένους.

Η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέφερε ότι δέχτηκε παρόμοια πρόταση με αυτή που είχε δεχτεί συνάδελφός της και μάλιστα από το ίδιο πρόσωπο.

«Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, έλαβα μήνυμα από ένα πρόσωπο το οποίο είχε στείλει ακριβώς τα ίδια μηνύματα σε άλλη συνάδελφο. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, κατάλαβα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Ήταν ένα πρόσωπο που θα μου προσέφερε δουλειά υποδοχής, είχε έρθει από το εξωτερικό και είπε ότι θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όλα μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια δήλωσε πως δεν απάντησε στο μήνυμα, ωστόσο δεν διέγραψε το συγκεκριμένο άτομο, γιατί ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία των αναρτήσεών του.

Προς έκπληξή της, είπε, έβλεπε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο άγνωστος άνδρας δημοσίευε story με κάποιον να μετράει χρήματα, ενώ είχε και φωτογραφίες με το πρόσωπό του.

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όσες κοπέλες έτυχε να πάνε σε τέτοια prive πάρτι, να μιλήσουν για τα όσα είδαν: «Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα και έχουν βρεθεί σε αυτά τα πάρτι να βγουν και να μιλήσουν για το τι βίωσαν. Να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι και αν υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης».

Διαβάστε επίσης:

Όμικρον 2 – ΕΟΔΥ: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της

Προκλητική δήλωση από τον δικηγόρο του ιερέα: Έγινε μόδα να καταγγέλλουμε βιασμούς (Videos)

Κορωνοϊός – Λινού: «Λάθος να λέμε ότι είμαστε στο τέλος της πανδημίας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37