search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:18
MENU CLOSE

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αστυνομικός κουβαλάει στην πλάτη ένα μικρό κορίτσι που έπρεπε να χειρουργηθεί (Photo)

25.01.2022 15:35
attikiodos-koritsaki-new

Στους απεγκλωβισμούς ενός μικρού κοριτσιού, του πατέρα της και ενός στρατιωτικού ιατρού προχώρησαν τα ξημερώματα οι αστυνομικές αρχές. Στη φωτογραφία ο αστυνομικός που κουβαλάει στην πλάτη του το μικρό κορίτσι, το οποίο έπρεπε να χειρουργηθεί.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, ομάδα ΟΠΚΕ στις 00.30 ερευνούσε για εγκλωβισμένα άτομα στην Περιφερειακή Υμηττού. Προτεραιότητα, ήταν ο απεγκλωβισμός μικρού κοριτσιού, ο πατέρας του οποίου είχε ενημερώσει ότι βρίσκονται για ώρες στο χιόνι και το κοριτσάκι έπρεπε το πρωί να πάει σε νοσοκομείο για να χειρουργηθεί. Για αρκετά χιλιόμετρα οι αστυνομικοί κινούνταν πεζή με κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς η προσέγγιση με όχημα ήταν αδύνατη. Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και μετέφεραν το κορίτσι στην πλάτη τους μέχρι τη Δουκίσσης Πλακεντίας, απ’ όπου μαζί με τον πατέρα της παρελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς και οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο σπίτι τους.

Παράλληλα, η ίδια ομάδα Ο.Π.Κ.Ε., μέσω οδηγιών προσανατολισμού εντόπισε και στρατιωτικό ιατρό, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας, είχε έντονη δυσφορία και έχριζε άμεσης φροντίδας. Μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Καθ’ όλη τη διάρκεια της κίνησής της, η ομάδα παρείχε τα προσωπικά της εφόδια σε νερό και φαγητό σε πολίτες που τα είχαν ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: 23χρονος σκότωσε τον πατέρα του

ΠΟΕΔΗΝ: Τέταρτη σερί βάρδια για πολλούς εργαζόμενους σε νοσοκομεία (Video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού κοιμήθηκαν …«στρωματσάδα» στο πάτωμα ξενοδοχείου (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:17