search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:58
MENU CLOSE

Μαρίνα Λαμπροπούλου στον Αρναούτογλου: «Όταν πέθανε ο πρώην σύζυγός μου, τον βρήκε ο 6χρονος τότε γιος μου» (Video)

27.01.2022 10:32
marina-lampropoyloy-new

Στην απώλεια του πρώην συζύγου της αναφέρθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, μιλώντας για την τραγική στιγμή που ο 6χρονος τότε γιος της βρήκε νεκρό τον πατέρα του στο κρεβάτι.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The2Night Show”, η παρουσιάστρια και χορεύτρια κάνει λόγο για μια τραυματική εμπειρία την οποία τόσο η ίδια όσο και το παιδί της προσπαθούν ακόμα να διαχειριστούν.

«Το 2016 φεύγει από την ζωή ο πρώην σύζυγός μου. Ο γιος μου τον βρήκε, ήταν έξι χρονών. Την στιγμή που το άκουσα σαφέστατα κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτήν την εικόνα.

Δύσκολα περάσαμε και περνάμε και προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά αλλά λόγω του ότι είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι -προσπαθώ το γκρι να το κάνω έστω λίγο προς το ροζ- και να του περνώ αυτήν την θετική ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Λαμπροπούλου που τη φετινή χρονιά επανήλθε στα τηλεοπτικά δρώμενα ως κριτής στο Dancing with the stars.

Διαβάστε επίσης:

MEGA Star: Η Δέσποινα Βανδή αποκαλύπτεται

Nτορέττα Παπαδημητρίου: Στιγμές ευτυχίας στο χιόνι με τους γιους της (photos)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το casual στυλ της για τη βόλτα με τα παιδιά της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48