search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:42
MENU CLOSE

Ο Τζόνι Ντεπ πουλάει τα έργα του σε NFT

28.01.2022 18:36
johnnydepp

Περισσότερα από 10.000 μοναδικά NFT με πίνακες φίλων και προσωπικών ηρώων του Johnny Depp πωλούνται.

Με την επωνυμία της συλλογής “Never Fear Truth”, ο ηθοποιός εκδίδει μη ανταλλάξιμα μάρκες – μοναδικά, επαληθεύσιμα ψηφιακά στοιχεία που πωλούνται χρησιμοποιώντας τεχνολογία blockchain.

Ο Johnny Depp, ο Marlon Brando, η Elizabeth Taylor, ο Hunter S. Thompson, ο Heath Ledger, η κόρη Lily-Rose Depp, ο Tim Burton, ο αείμνηστος σκύλος του Johnny, Mooh, και ένας φανταστικός χαρακτήρας που δημιούργησε ο γιος του που ονομάζεται Bunnyman είναι μεταξύ αυτών που εμφανίζονται στα πορτρέτα, τα οποία δημιουργήθηκαν από πρωτότυπα έργα τέχνης του Depp και στη συνέχεια διακοσμήθηκαν και κινήθηκαν.

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να μεταδώσω τα συναισθήματά μου και να αναλογιστώ αυτούς που έχουν μεγαλύτερη σημασία για μένα, όπως η οικογένειά μου, οι φίλοι μου και οι άνθρωποι που θαυμάζω», είπε ο Ντεπ, 58 ετών, σε μια δήλωση. Οι πίνακές μου είναι παντού γύρω μου, ωστόσο τους κρατάω για τον εαυτό μου και τους κρατώ περιορισμένους. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται».

Το στυλ του Ντεπ είναι ένας συνδυασμός ποπ και street art, με ζωντανές χρωματικές αναπαραστάσεις χαρακτήρων της ποπ κουλτούρας. Η έκθεση είναι η πρώτη δημόσια προβολή έργων ζωγραφικής του Ντεπ, τους οποίους περιγράφει ως «αντανακλάσεις της φύσης του ατόμου». Το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Great Ormond Street, το Elizabeth Taylor AIDS Foundation και το The Gonzo Trust, που ιδρύθηκαν στη μνήμη του είδωλου του Ντεπ, Hunter S. Thompson, θα λάβουν το 25% όλων των κερδών από τις πωλήσεις.

Όταν αγοράζετε ένα “Never Fear Truth” NFT, θα έχετε πρόσβαση στην ιδιωτική ομάδα Discord του Johnny, η οποία επιτρέπει στους θαυμαστές να συνεργάζονται σε δημιουργικά έργα. «Αποφασίσαμε να βγάλουμε μια σειρά φωτογραφιών με τρόπο που θα μπορούσε επίσης να προσφέρει κάτι πίσω», συνέχισε ο Ντεπ. Είναι μεγάλο προνόμιο να μπορώ να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου και να στηρίζω τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που σημαίνουν τόσα πολλά για την οικογένειά μου. Ελπίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα φιλίας γύρω από αυτά τα NFT. Η ενασχόλησή μου με τον χώρο NFT μόλις ξεκινά».

Χιλιάδες NFT θα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω του www.neverfeartruth.com , το οποίο θα ανοίξει εφαρμογές την Τετάρτη και οι δευτερεύουσες συναλλαγές θα διευκολύνονται από την κορυφαία αγορά NFT πολλαπλών αλυσίδων www.rarible.com . Κάθε NFT υποστηρίζεται επίσης από μια φυσική έκδοση υψηλής ανάλυσης που μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο μία φορά. Η εκπαίδευση στα κρυπτονομίσματα και μια δίκαιη κλήρωση για την εκχώρηση δικαιωμάτων αγοράς έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να διασφαλιστεί ότι οι υποστηρικτές του Johnny έχουν καλές πιθανότητες επιτυχίας — ακόμα κι αν δεν έχουν αγοράσει ποτέ ένα NFT στο παρελθόν. Από τα επιπλέον 1.111 NFT, η πλειοψηφία θα ανήκει στον Ντεπ, ο οποίος θα τα δωρίσει στους θαυμαστές και τις αγαπημένες του φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Άρης Σερβετάλης: Το μήνυμά του για τους χάκερ που ζητούσαν χρήματα χρησιμοποιώντας το προφίλ

Κατερίνα Καινούργιου: Ένταση στην εκπομπή – Ο Γιάννης Πουλόπουλος έβαλε τις φωνές στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ελένη Μενεγάκη: Δείχνει την κόρη της Βαλέρια και «ρίχνει» το Instagram (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:33