search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:56
MENU CLOSE

Κάτω Πατήσια: Νέες καταγγελίες για τον ιερέα – «Έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

30.01.2022 13:06
katw-patisia-iereas

Νέες σοκαριστικές καταγγελίες είδαν την δημοσιότητα για τον ιερέα από τα Πατήσια που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Γυναίκα που έχει στην κατοχή της γραφείο συνοδών στο Παγκράτι αποκάλυψε πως «ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…».

Ο δικηγόρος του ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος για την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του απάντησε: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος τόνισε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

Διαβάστε επίσης:

Στόλτενμπεργκ: Αν η Ρωσία εισβάλει, το ΝΑΤΟ δεν θα στείλει μάχιμα στρατεύματα στην Ουκρανία

Πρόταση μομφής-Σκυλακάκης: «Το 2022 η οικονομία μας, θα πηγαίνει κάθε ημέρα και καλύτερα»

Πρόταση μομφής-Ανδρουλάκης: «Εμείς θα είμαστε το αύριο που χρειάζεται ο τόπος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 10:54