search
ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:52
MENU CLOSE

Πρόταση Μομφής: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το επεισόδιο Πολάκη – Γεωργιάδη (Video)

30.01.2022 21:03
polakis_adwnis

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη στο εντευκτήριο της Βουλής έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και βουλευτή της ΝΔ, Χριστόφορο Μπουτσικάκη. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ φέρεται να τον ρώτησε που βρήκε την αναφορά των αστυνομικών Αρχών για την ψαροταβέρνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Παύλος Πολάκης πλησίασε προς το μέρος του Άδωνι Γεωργιάδη και του είπε ότι «την Τρίτη που θα έρθω (σ.σ. για τη συζήτηση του αναπτυξιακού νόμου) να φοράς τσίγκινο».

Σε πολύ έντονο ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Θα σου τραβήξω αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη».

«Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται (σ.σ. υπόθεση Novartis) τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο» φέρεται να απάντησε Παύλος Πολάκης.

«Με απειλείς; Με απειλείς;» ήταν η ανταπάντηση του κ. Γεωργιάδη.

Επιχείρησε να παρέμβει πυροσβεστικά ο Νίκος Φίλης, τραβώντας τον Παύλο Πολάκη.

Οι φωνές τους προκάλεσαν την επέμβαση της φρουράς που επενέβη για να πέσουν οι τόνοι.

Διαβάστε επίσης:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.05.2024 15:47