search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15
MENU CLOSE

Γεωργιάδης: Απονενοημένο διάβημα Τσίπρα η πρόταση μομφής – Βρίσκεται σε πανικό λόγω Ανδρουλάκη (video)

28.01.2022 10:17
adwnis_new

Η κυβέρνηση περίμενε την πρόταση μομφής ισχυρίστηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε πανικό εξαιτίας της δημοσκόπησης του Alpha. Παράλληλα είπε ότι όσα συνέβησαν στην Αττική Οδό είναι ένα λάθος, αλλά δεν είναι λόγος για να πέσει μια κυβέρνηση…

«Την περιμέναμε για αυτό ήμουν και προετοιμασμένος να απαντήσω, είχε κυκλοφορήσει στους διαδρόμους της Βουλής ότι κάτι τέτοιο συζητιέται στην ΚΟ τους. Και όταν μπαίνεις στη Βουλή και βλέπεις όλη την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ να περιμένει τον Τσίπρα, καταλαβαίνεις ότι κάτι θα γίνει. Ο μόνος αντίκτυπος στην κυβέρνηση είναι ότι καθυστέρησε για τρεις ημέρες τη συζήτηση του Αναπτυξιακού Νόμου. Αυτά είναι τα σημαντικά για τον κόσμο, να βρει δουλειά, να πάρει μπρος η οικονομία» είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι ένα απονενοημένο διάβημα του κυρίου Τσίπρα, ο οποίος αντέδρασε κατά τη γνώμη μου με πολύ μεγάλο πανικό στη δημοσκόπηση του Alpha. Η σχεδόν ισοψηφία με τον κύριο Ανδρουλάκη τον οδηγεί σε παραλογισμούς. Είναι προφανές ότι δεν τίθεται ζήτημα εμπιστοσύνης της Βουλής στην κυβέρνηση. Αν με ρωτάτε αν υπάρχει αγωνία για την ψηφοφορία… δεν υπάρχει καμία. Όταν δεν υπάρχει αγωνία, τι να κάνεις την πρόταση δυσπιστίας… Η κυβέρνηση έχει να πει τόσα πολλά πράγματα για το έργο της… Να σας πω ένα οξύμωρο; Την ώρα που έκανε ο Τσίπρας την πρόταση δυσπιστίας και έλεγε η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, -το είχε πει για τον Γιώργο Παπανδρέου, μετά το έλεγε για τον Σαμαρά, τώρα το λέει για τον Μητσοτάκη- ο πρωθυπουργός συναντιόταν με το No 1 τραπεζίτη της γης, της JP Morgan, που θα φέρει τεράστια επένδυση στη ζώρα. Την ώρα που η κυβέρνηση πάει την Ελλάδα μπρος ο Τσίπρας θέλει πρόταση μομφής» πρόσθεσε ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Όταν ρωτήθηκε από τη Μαρία Αναστασοπούλου για την κακοκαιρία και τις εικόνες ντροπής με τους εγκλωβισμένους οδηγούς, απάντησε:

«Όλη η εικόνα στην Αττική Οδό ήταν απαράδεκτη. Καλώς ζητάμε συγγνώμη και να ζητήσω κι εγώ πάλι γιατί ήταν μια απαράδεκτη εικόνα. Αν μου πείτε ότι μια κυβέρνηση πρέπει να πέσει γιατί τελικά κάποιοι αποφάσισαν να μην απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών από την Αττική Οδό, όχι δεν θεωρώ ότι αυτός είναι λόγος για να πέσει μια κυβέρνηση. Είναι όμως ένα λάθος που έχει συμβεί και πρέπει να διδασκόμαστε από τα λάθη μας…»

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση μομφής: Ξεκινά το απόγευμα η συζήτηση στη Βουλή – Ποιοι θα μιλήσουν πρώτοι

Βουλή: Πανδημία, ακρίβεια, κακοκαιρία και Φουρθιώτης στο «μενού» – Τι θα πει ο Τσίπρας και τι θα απαντήσει ο Μητσοτάκης

Ανδρουλάκης στο Open: Υπερψηφίζει την πρόταση μομφής με αιχμές για Τσίπρα και κριτική στην κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:15