search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Γκαζάκια στο γραφείο του δικηγόρου που κατήγγειλε η Γεωργία – Θέμα ωρών οι τοξικολογικές

31.01.2022 08:47
georgiabika_tmima

Επίθεση με γκαζάκια σημειώθηκε νωρίς το πρωί, σε δικηγορικό γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για δύο γκαζάκια, τα οποία τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο του γραφείου, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Εγνατίας.

Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, ενώ αναφέρθηκαν μικροφθορές στην κεντρική είσοδο. Στο σημείο κλήθηκαν τόσο η πυροσβεστική όσο και η αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, η έκρηξη σημειώθηκε στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται το γραφείο του Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας την είχε απειλήσει όταν κατέθετε για τον βιασμό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια πολυκατοικία φέρεται να διαμένει κι ο 33χρονος που κατονομάστηκε από την 24χρονη ότι την προσκάλεσε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο ξενοδοχείο.

Θέμα ωρών οι τοξικολογικές

Παράλληλα, θέμα ωρών θεωρείται η παράδοση του τελικού πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης στις ανακριτικές αρχές, καθώς εκτός απροόπτου, το πολυαναμενόμενο e-mail από την Ελβετία στο Εργαστήριο Τοξικολογίας του ΑΠΘ αναμένεται να σταλεί σήμερα το πρωί.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αναμένονταν έως την Παρασκευή, ορισμένες αγκυλώσεις και λεπτομέρειες που έκριναν οι ειδικοί στην Ελβετία οδήγησαν στην εκ νέου καθυστέρηση των τελικών αποτελεσμάτων.

Για τον λόγο αυτόν, η κατάθεση του τελικού φακέλου -με την ενσωμάτωση και των ευρημάτων στο αρμόδιο εργαστήριο του ΑΠΘ- προς τις ανακριτικές αρχές θα γίνει το αργότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι, καθώς χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα για την οριστική σύνταξή του.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, η ώρα για το “ραντεβού” επιστημόνων – ανακρίτριας θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αποκλείουν -εκτός απροόπτου- το σενάριο κατάθεσης των αποτελεσμάτων την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου.

Στην περίπτωση κατά την οποία ο φάκελος δεν θα κατατεθεί ούτε σήμερα είναι μόνο αν καθυστερήσει εκ νέου η αποστολή των εξετάσεων από την Ελβετία, κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θεωρείται απίθανο.

Υπενθυμίζεται ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις εστάλησαν στην Ελβετία γιατί εκεί στεγάζεται το υπερσύγχρονο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Βέρνης, στο οποίο μπορεί να ανιχνευθούν νέες ναρκωτικές ουσίες ή φάρμακα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και μπορεί να μην είναι γνώριμα στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της – Σπάραξε ο ξάδερφός του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 20:20