search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:19
MENU CLOSE

Ο Θανάσης Πάτρας απαντά στην Άννα Φόνσου για τους παλιούς ηθοποιούς (Video)

01.02.2022 11:10
patras-fonsoy-new

Την απάντησή του στην Άννα Φόνσου η οποία εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της απέναντί του με αφορμή μια τοποθέτησή του για τους παλιούς ηθοποιούς, έδωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός απαντώντας στη φράση «τι τους θέλουμε τους παλιούς ηθοποιούς» που ισχυρίστηκε ότι είπε ο Θανάσης Πάτρας, τον κάλεσε να κάνει πρώτα την καριέρα αυτών των ανθρώπων κι έπειτα να μιλήσει για εκείνους.

«Μπορεί ο κύριος Πάτρας που λέει “τι τους θέλουμε τους παλιούς ηθοποιούς” να κάνει την καριέρα τη δική μου, να κάνει το Σπίτι του Ηθοποιού, να στερηθεί και να μηδενίσει λογαριασμό όπως έκανα εγώ για να τα βάλει εκεί και να συντηρεί αυτούς τους ανθρώπους, να έχει αφήσει την καριέρα του, τότε μπορεί να μιλάει έτσι» είπε μεταξύ άλλων, καλεσμένη στο Πρωινό.

Τι απαντά ο Θανάσης Πάτρας

Στην τοποθέτηση αυτή αναφέρθηκε ο Θανάσης Πάτρας μέσω της εκπομπής «Mega Καλημέρα», επισημαίνοντας ότι ουδέποτε είπε αυτή τη φράση και ότι προφανώς, παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του.

Συγκεκριμένα, επισημανε ότι αυτό που είπε είναι ότι όπως σήμερα, έτσι και παλαιότερα δεν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα, έτσι ώστε να μην εκθειάζεται το παρελθόν σε σύγκριση με ένα «σήμερα» που παρουσιάζεται ως μόνο κακό.

Μάλιστα, τόνισε ότι επικοινώνησε και ο ίδιος με την ηθοποιό ώστε να λυθεί το ζήτημα, τονίζοντας ότι οι δυο τους είχαν μια συζήτηση σε πολύ ήπιους τόνους.

«Ρε παιδιά, εγώ τι είπα; Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί πραγματικά, με μεγάλο σεβασμό στην κυρία Φόνσου, την πήρα και τηλέφωνο, δεν είπα ποτέ τίποτα γι’ αυτό.

Μπορεί να πέσει και στο όριο της παρεξήγησης γιατί πολλές φορές προσπαθώντας κάποιος να υπερασπιστεί κάτι το οποίο δεν είπες, γιατί άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όταν δεν έχεις πει κάτι σαν αυτό που αναφέρει η κυρία Φόνσου.

Μπορεί να παρεξηγηθείς και από άλλους που μπορεί να το δουν και να πουν “τι είπε τελικά αυτός ο Πάτρας;”. Δεν είπα απολύτως τίποτα.

Κάναμε μια πλάκα προχθές για τα “καλά Χριστούγεννα” που είπε η κυρία Φόνσου, αλλά ουσιαστικά η όλη κουβέντα που έγινε για τους παλιούς ηθοποιούς είχε γίνει σε προηγούμενη εκπομπή.

Και το μόνο που είπα εγώ είναι ότι παλιά υπήρχε stars system, δεν ήταν δηλαδή αγγελικά ο κόσμος πλασμένος, όπως θέλουμε να πιστεύουμε. Δεν ειπώθηκε ποτέ αυτό, εννοείται ότι σεβόμαστε τους παλιούς ηθοποιούς» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Μουτσινάς: Ρίχνει «πόρτα» στον Βαλάντη (Video)

Η εξομολόγηση της Μπέλα Χαντίντ: «Επέστρεφα διαρκώς σε αυτούς που με κακοποιούσαν»

Τα «τρελά» λεφτά που παίρνουν οι ηθοποιοί από τις επαναλήψεις (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:19