search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:09
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για κορωνοπάρτι στο ΑΧΕΠΑ

01.02.2022 16:02
axepa980-new

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Χαράλαμπος Κοροξενός για «κορωνοπάρτι» μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα με αφορμή εκδήλωση κοπής πίτας.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα από την αστυνομία για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Το αδίκημα που διερευνάται διερευνάται είναι αυτό της παραβίασης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί εάν τηρήθηκαν τα υγειονομικά μέτρα.

Σύμφωνα με τον κ. Κοροξενό, η διοίκηση του Νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας παράλληλα κι ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 120 άτομα, σε κλειστό χώρο και χωρίς να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Από την πλευρά της διοίκησης του νοσοκομείου, ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης, διέψευσε την καταγγελία υποστηρίζοντας πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τηρήθηκαν ευλαβικά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Διαβάστε επίσης:

Κάτω Πατήσια: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου ιερέα

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Στην ανακρίτρια οι τοξικολογικές εξετάσεις – Επανέλεγχο θα ζητήσει ο τεχνικός σύμβουλος της Γεωργίας

Κορωνοϊός – Καπραβέλος: «Ο Ιανουάριος έκλεισε με 7.500 θανάτους κατά το 4ο κύμα» – Τι είπε για πιθανή άρση των μέτρων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:08