search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 03:07
MENU CLOSE

Πάνος Νάτσης: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ηθοποιό

02.02.2022 18:10
Panos Natsis_new

Στο νεκροταφείο Σχιστού τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου ηθοποιού Πάνου Νάτση  που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συυγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια



Συντετριμμένοι οι συνάδελφοί του, Στράτος Τζώρτζογλου,Γιώργος ΚαπουτζίδηςΝτόρα ΜακρυγιάννηΤάκης ΖαχαράτοςΣπύρος Μπιμπίλας καθώς και πολλοί ακόμα ηθοποιοί έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν με λουλούδια στα χέρια.

Την ενίσχυση της Διεθνούς υποστήριξης γυναικών «Woman In Need» που αφορά τις κακοποιήσεις γυναικών επιθυμεί, αντί στεφάνων, η οικογένεια και η σύντροφος του Πάνου Νάτση ενώ ζήτησε να μην παραστούν δημοσιογράφοι στην κηδεία.

Ο ηθοποιός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γιόρταζε τα γενέθλια της αγαπημένης του φίλης Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Φεύγοντας από την παράσταση του θεάτρου Ήβη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του», όπου και πρωταγωνιστούσε, εκείνος, ο Γιώργος Σαββίδης, η Ανθή Σαββάκη, ο Αποστόλης Ψαρρός, ο Γιάννης Κουκουράκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαριλού Κατσαφάδου και ο Στράτος Διακάκης, κατευθύνθηκαν όλοι μαζί στο σπίτι της ηθοποιού, όπου γιόρτασαν όλοι μαζί.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Πάνος Νάτσης ανέβηκε στη μηχανή του, φορώντας το κράνος. Σε κάθετο δρόμο κινούνταν ένα απορριμματοφόρο (φορτηγό ιδιώτη που μετέφερε μπάζα, κατά πληροφορίες), το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος υπάλληλος. Πιθανότατα, το βαρύ όχημα κινούνταν στην οδό Δεληγιώργη και επί της Κεραμεικού η μοτοσικλέτα του ηθοποιού. Στην πορεία της μηχανής υπήρχε Stop, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα μετά τη σύγκρουση να πέσει στην αριστερή πλευρά, ο οδηγός να εκσφενδονιστεί και να βρει τραγικό θάνατο.

Διαβάστε επίσης:

Οργάνωση «Καλλιστώ»: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση που δούμε λύκο

Προσοχή: Επιτήδειοι χτυπούν κουδούνια και λένε ότι είναι από την ΕΡΤ για ρεπορτάζ (video)

Βίντεο Ντοκουμέντο: Καρέ καρέ η στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48