search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:13
MENU CLOSE

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Και η ΕΥΠ στις έρευνες – Έρχονται νέες συλλήψεις (video)

04.02.2022 09:18
dolofonia_xarilaou_new

Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με το Open, τα κινητά των εμπλεκόμενων «μιλούν» ενώ στην έρευνα φαίνεται πως έχει εμπλακεί και η ΕΥΠ, προκειμένου να βοηθήσει αποτελεσματικά στις έρευνες, παρέχοντας την κατάλληλη τεχνολογία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, υπάρχει πλέον υλικό το οποίο αποδεικνύει με ποιους μίλησε ο 23χρονος πριν τη δολοφονία του Άλκη και με ποιους μίλησε μετά αποτρόπαιο έγκλημα. Στα τηλεφωνήματα αυτά έχει μιλήσει με κάποια από τα 10 – 15 άτομα που πήραν μέρος στη δολοφονική επίθεση.

Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ώρα Ελλάδας», μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται στενά στη δολοφονική επίθεση και έχει ταυτοποιήσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, στο μαχαίρι που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας υπάρχουν αποτυπώματα και DNA του 23χρονου συλληφθέντα, αλλά και πάνω στον ίδιο βρέθηκε αίμα του Άλκη. 

Επιπλέον όμως, στο μαχαίρι καραμπίτ υπάρχουν και άλλα αποτυπώματα, τα οποία η αστυνομία θεωρεί ότι θα “δείξουν” ολόκληρη τη συμμορία, που ευθύνεται για τη δολοφονία του 19χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την μαχαιριά που έκοψε τη μηριαία αρτηρία του Άλκη ο φοιτητής έφερε και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα των δραστών και μένει να ξεκαθαριστεί πόσοι και ποιοι από τους δράστες χτυπούσαν εκείνον και τους φίλους του για να σχηματιστεί η δικογραφία σε βάρος τους.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει και σε έρευνες σε διάφορα στέκια οπαδών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη για να συλλεχθούν και άλλα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι έρευνες προχωρούν γρήγορα, ανατέθηκαν σε ανώτατο επίπεδο, στον διοικητή βορείου Ελλάδας, ενώ αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Τσουχτερό κρύο και τοπικές βροχές – Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15