search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:01
MENU CLOSE

Γιωρίκας Πιλίδης: «Με τις διακρίσεις που έχω φέρει δε μου αρμόζουν κάποια πράγματα» (Video)

04.02.2022 14:49
giorikas_pilidis_new

Για την εμπειρία στο Survivor μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης, επισημαίνοντας ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν στη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν οικονομικοί.

Καλεσμένος της Ιωάννας Μαλέσκου στο πλατό του “Love It”, ο αθλητής υποστηρίζει ότι όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει με τις διακρίσεις του στον αθλητισμό, ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο.

«Μπήκα στο Survivor δυστυχώς για λόγους οικονομικούς. Μπήκα στο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δυστυχώς, όσο ψηλά κι αν πάω στον αθλητισμό, δεν θα με γνώριζε τόσο πολύ όσο μέσα από αυτό το παιχνίδι.

Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι όπως ακριβώς τα ανέφεραν κάποιοι. Για παράδειγμα, με τις διακρίσεις που έχω φέρει δεν είναι του στιλ μου και δεν μου αρμόζουν κάποια πράγματα.

Θα έπρεπε να κινούμαι λίγο πιο διακριτικά και πιο άνετα. Να μπορέσω και να βοηθήσω πολύ πιο εύκολα την οικογένεια μου. Αυτό το λέω γιατί έχω πολλούς φίλους συναθλητές που παλεύουν για άλλες χώρες, με πολύ πιο μικρές διακρίσεις από μένα, που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση» τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Snik: Καλεί τον Λιάγκα σε… πυγμαχία – Η οργισμένη απάντηση του παρουσιαστή (Video)

Πάνος Νάτσης: «Η αγάπη δεν τελειώνει εδώ» – Συγκλονίζει το «αντίο» της συντρόφου του

Βαλάντης: Με κορωνοϊό για τρίτη φορά – Πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 08:01