search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Τελικά είχαν γνώση (όλοι) οι φύλακες

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2215
03/02/2022
05.02.2022 10:15
attiki_odos_new

Μπορεί η κακοκαιρία να πέρασε – όπως πέρασε –, καλοί μας αναγνώστες, αλλά καλό είναι να επισημάνουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θεωρεί ως υπεύθυνη μόνο την Αττική Οδό, είχε γνώση του τι αποφασίστηκε στις συσκέψεις που έγιναν για την αντιμετώπισή της. Στις συσκέψεις αυτές, βλέπετε, που έγιναν στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, συμμετείχε ο Άκης Σκέρτσος.

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την Πολιτική Προστασία στις 21 Ιανουαρίου 2022, με τίτλο «Σε πλήρη ετοιμότητα ο μηχανισμός ενόψει της κακοκαιρίας «Ελπίδα» – Έκκληση προς τους πολίτες να αποφεύγουν κάθε μη απαραίτητη μετακίνηση»:

«Ευρεία Συντονιστική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα υπό τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, παρουσία του Υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, για τον βέλτιστο συντονισμό όλων των συναρμόδιων φορέων, ενόψει της κακοκαιρίας “Ελπίδα” που αναμένεται να πλήξει τη χώρα από αύριο και για τις επόμενες ημέρες».

Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, είναι κομμάτι δύσκολο να ήξερε ο Σκέρτσος και ο Μητσοτάκης να το αγνοούσε.

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει από τους χειρισμούς εκείνων των ημερών, είναι η βοήθεια που έδωσε ο στρατός σε ένα ιδιώτη. Θα είναι δωρεάν; Διότι κάποιοι λένε ότι η Αττική Οδός οφείλει να αποζημιώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το ζήτημα το έθεσε καθαρά η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), η οποία ζητάει η Αττική Οδός να αποζημιώσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τη χρησιμοποίηση στελεχών, ανδρών και μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων για τον εκχιονισμό του αυτοκινητόδρομου και τον απεγκλωβισμό των πολιτών που είχαν εγκλωβιστεί.

Διαβάστε επίσης:

Στην ίδια πτήση για τα Χανιά ταξίδεψαν Μητσοτάκης και Πολάκης

Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη για τον καρκίνο: «Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος»- Το μήνυμα της Ντόρας

Γιατί η κυβέρνηση άνοιξε μέτωπο με το ΚΙΝΑΛ – Η μάχη του κέντρου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15