search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43
MENU CLOSE

Καλάβρυτα: Xωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι τρεις αναρριχητές

06.02.2022 12:18
xionodromiko.jpg

Εντοπίστηκαν τελικά, έπειτα από έντονες προσπάθειες, οι τρεις αναρριχητές που είχαν χαθεί στα Καλάβρυτα σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha.

Οι τρεις αναρριχητές εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους πίσω από το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής. Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα παρατηρήθηκε χιονοστιβάδα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το γεγονός πως οι τρεις άντρες βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους παρατείνει την αγωνία αντί να την εκτονώσει. Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αναφορικά με την υγεία τους.

Οι εκτιμήσεις πάντως θέλουν τους τρεις αναρριχητές να καταπλακώνονται από την χιονοστιβάδα που βρέθηκε στο σημείο όπου τους εντόπισαν.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το kalavrytanews.com οι τρεις συνοδοιπόροι, ηλικίας από 50 έως και 55 ετών και μόνιμοι κάτοικοι Πάτρας, ανέβηκαν στο Χελμό το πρωί του Σαββάτου και από την Στύγα, όπου εθεάθησαν τελευταία φορά πριν την εξαφάνισή τους, θα πήγαιναν προς την περιοχή της Μαυρολίμνης.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων αναζήτησε τους δύο άντρες αφού είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους στο πάρκινγκ του Κέντρου, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξε ανταπόκριση στα τηλεφωνήματά τους και κυριάρχησε προβληματισμός.

Ακολούθησε μια μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές για να βρεθούν τελικά οι τρεις αγνοούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πώς επηρεάζει την Ελλάδα ο νέος αεροχείμαρρος – Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου

Δολοφονία Άλκη – Απαισιόδοξος ο Κούγιας: «Δεν μου αρέσει που δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι υπόλοιποι δράστες» (Video)

Τσίπρας: «Ζητάμε εκλογές γιατί δεν πάει άλλο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 11:43