search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:17
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αρχίζει η δίκη του παρουσιαστή – Η έκκληση της πρώτης καταγγέλλουσας (video)

09.02.2022 08:53
stathis_panagiotopoulos1

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, θα καθίσει σήμερα ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών βίντεο και φωτογραφιών χωρίς τη συναίνεση των συντρόφων του.

Η κατηγορία έχει πλέον μετατραπεί σε κακούργημα και το πιθανότερο είναι το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα ημερομηνία.

Οι πρώην σύντροφοι του πέρα από δικαίωση θα διεκδικήσουν και αποζημίωση, για όσα έχουν υποστεί.

Έκκληση από την 30χρονη

Η 30χρονη που κατήγγειλε πρώτη τον Παναγιωτόπουλο, με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα Μέσα.

Ζητάει κατά την παρουσία της στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών αναδημοσιεύονται συνεχώς στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά» είπε σε συνέντευξή της η γυναίκα.

Όλον αυτόν τον καιρό προσπαθώ να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητά μου, καθώς θέλω να προστατεύσω κάποια άτομα από το φιλικό και οικογενειακό μου περιβάλλον καθώς δεν γνωρίζουν για αυτήν την υπόθεση και επίσης δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί δυστυχώς συμβαίνει αυτό και μπορεί να με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή κάποια σχέση. Γι’ αυτό με αγχώνει όλη αυτή η αντιμετώπιση από τα μέσα στο δικαστήριο γατί κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μην με τραβήξουν πλάνα και να μη με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το επώνυμο πρόσωπο. Δεν κερδίζουν κάτι από όλο αυτό, δεν είμαι εγώ κατηγορούμενη» πρόσθεσε.

«Εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν. Περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικαίωση της, όσο μπορεί να δικαιωθεί μετά από αυτόν τον διασυρμό που έχει υποστεί. Δυστυχώς δεν επανορθώνεται με κανένα τρόπο, ούτε περιορίζεται από την στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της» σημειώνει η δικηγόρος της.

«Συνεχίζει τη ζωή του…»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το thesstoday, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του, αναρωτιούνται για τη στάση που έχει κρατήσει έως τώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις εις βάρος του αποκαλύψεις.

«Κυκλοφορεί ελεύθερος, βγαίνει έξω, συνεχίζει τη ζωή του, ψάχνει την επόμενη κίνησή του, για δουλειά, για το οτιδήποτε. Εγώ πιστεύω ότι ο Στάθης το ‘χει αφήσει στην άκρη. Τουλάχιστον απ’ αυτά που καταλαβαίνω απ’ τη συμπεριφορά του.  Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο Στάθης, μετά απ’ όλο αυτό που περιμένει μια δίκη, πώς μπορεί να είναι τόσο ήρεμος» δήλωσε ο Θοδωρής Μαυρόπουλος, πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή.

200.000 για ηθική βλάβη

Παράλληλα, η δεύτερη καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, καταθέτει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη μετέδωσε το Mega.

«Περιμένουμε την έρευνα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε και αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί η συγκεκριμένη κοπέλα από τις πράξεις του Παναγιωτόπουλου» λέει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Ξεκινούν οι απολογίες των 8 συλληφθέντων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου

Κορωνοϊός – Σαρηγιάννης: Λογικό να «θυσιάσουμε» τις Απόκριες για το Πάσχα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48