search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:05
MENU CLOSE

Πρωινό: Η ένταση με τη Φιλίνη και η πρόσκληση του Λιάγκα στον Χαϊκάλη που ενόχλησε τη Σκορδά (Video)

10.02.2022 14:41
proino_entasi_new

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό όταν η Ελένη Φιλίνη κλήθηκε να απαντήσει για την παράσταση Νικοτιτανικός όπου θα έπαιζε.

Όταν στη συζήτηση μπήκε και το όνομα του Παύλου Χαϊκάλη με τον οποίο θα συμπρωταγωνιστούσε, οι τόνοι ανέβηκαν.

«Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» είπε αρχικά, αναφερόμενη στις κατηγορίες που τον βαραίνουν και πρόσθεσε:

«Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε.

Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» ρώτησε η Ελένη Φιλίνη, δίχως να κρύψει τη δυσαρέσκειά της.

Έπειτα, η συζήτηση πήγε στο θέμα της ενασχόλησης του ηθοποιού με την αστρολογία και τις πρόσφατες δηλώσεις του με τους τόνους να ανεβαίνουν κατακόρυφα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την Ελένη Φιλίνη να αντιδρά λέγοντας: «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;».

Το κερασάκι στη συγκεκριμένη κουβέντα ήρθε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος προκάλεσε τον Παύλο Χαϊκάλη να πάει καλεσμένος στο πλατό. Αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Φαίη Σκορδά η οποία του απηύθυνε τον λόγο με έντονο ύφος.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία on air επικοινωνία του ηθοποιού με την παρουσιάστρια, εκείνος είχε αναφερθεί σε ένα παλαιότερό της βίντεο με παίκτη ριάλιτι, το οποίο όπως επισήμανε την εξέθετε και το οποίο ο ίδιος δημοσίευσε κατόπιν στο προφίλ του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Τους ζήτησα τα τριπλά απ’ όσα μου έδιναν – Έπρεπε να ζητήσω τα τετραπλά» (Video)

Βούλα Χατζηχρήστου: «Ο Κώστας είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση» (Video)

Μιχαήλ Βαρθακούρης στον Αρναούτογλου: «Με χαλάει που δεν έχω φωνή, γιος του Πάριου γεννήθηκα» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:04