search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Νάσος Ηλιόπουλος: Ανακάλεσε χαρακτηρισμό κατά του Δημήτρη Μαρκόπουλου

11.02.2022 21:21
marko_ilio

Σε δημόσια ανάκληση του χαρακτηρισμού “πληρωμένος” που απηύθυνε στον Δημήτρη Μαρκόπουλο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής προχώρησε ο Νάσος Ηλιόπουλος με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε:

Κατά τη διάρκεια έντονης αντιπαράθεσης με τον κ. Δ. Μαρκόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή και στο πλαίσιο της πολιτικής κριτικής που άσκησα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για την από μέρους της ακραία εργαλειοποίηση και εκμετάλλευση μιας σειράς φυσικών καταστροφών, χρησιμοποίησα εν τη ρύμη του λόγου μου τον όρο «πληρωμένος». Ανακαλώ τη συγκεκριμένη έκφραση και αναγνωρίζω ότι πρόκειται για μια ατυχή στιγμή στην αντιπαράθεσή μας. Δηλώνω ότι σε καμιά περίπτωση δεν είχα πρόθεση να ισχυριστώ ότι ο κ. Μαρκόπουλος χρηματίζεται με στόχο την πολιτική εκμετάλλευση τέτοιων περιστατικών.

Μαρκόπουλος: Χαιρετίζω τη «γενναιότητα της συγγνώμης»

Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, δήλωσε αποδέχθηκε την ανάκληση του Νάσου Ηλιόπουλου, σχολιάζοντας: «Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος με τη σημερινή δημόσια τοποθέτηση του – ανάκληση των όσων εις βάρος μου είχε δηλώσει, απέδειξε πως μπορεί να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός αντί της πολιτικής αρένας. Χαιρετίζω την πράξη του αυτή που χαρακτηρίζεται από τη «γενναιότητα της συγγνώμης». Προφανώς δεν έχω πλέον κανένα λόγο να κινηθώ εναντίον του. Ελπιζω το παράδειγμα αυτό να το ακολουθήσουν κι άλλοι συνάδελφοι του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Χωρίς αναστολή οι ποινές για την οπαδική βία – «Ξύδι» στους χούλιγκαν που είναι στα κάγκελα (Video)

Τσίπρας: Η ακρίβεια έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις (Video)

Βαρουφάκης στο topontiki.gr: «Ο Μητσοτάκης δεν γνωρίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές – Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπεται σε καθεστωτικό κόμμα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41