search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:51
MENU CLOSE

Πέτρος Δούκας: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με!» (Video)

12.02.2022 10:40
PETROSDOUKAS82

Μετά τον εξοργιστικά κυνικό διάλογο με τον Σπήλιο Λιβανό για τους πυρόπληκτους της Ηλείας, ακόμη ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο σχετικό βίντεο, που προέρχεται από συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…», τη στιγμή που αντιδήμαρχος προχωρά σε εισήγηση για το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου.

Αντιλαμβανόμενη τα λεγόμενά του η αντιδήμαρχος τον διακόπτει, αναφέροντας: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Δούκας ήρθε ξανά στην ευρύτερη επικαιρότητα από τον διάλογο που είχε με τον Σπήλιο Λιβανό, κατά τη διάρκεια σύσκεψης στην Σπάρτη. 

Διαβάστε επίσης:

Ταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ φέρνει ο Χουλιαράκης

«Νουθεσίες» Σκρέκα στους καταναλωτές: «Δεν ξεχνάμε θερμοσίφωνα και φώτα» – Οργή στο Twitter (Video)

Καρχιμάκης: «Όχι στις ίσες αποστάσεις – Απαιτείται μέτωπο κατά της πιο καταστροφικής και ηθικά εκμαυλισμένης κυβέρνησης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 10:50