search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Καρχιμάκης: «Όχι στις ίσες αποστάσεις – Απαιτείται μέτωπο κατά της πιο καταστροφικής και ηθικά εκμαυλισμένης κυβέρνησης»

11.02.2022 09:47
karximakis_new

Θέση για τον διάλογο που έχει ανοίξει στο ΚΙΝΑΛ για τις ίσες αποστάσεις και το μέλλον των συνεργασιών πήρε με άρθρο το Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο πρώην Υπουργός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με άρθρο του στο ieidiseis.gr σημειώνει: «Το πρόβλημα δεν είναι ότι η δεξιά διαχρονικά θεωρούσε ότι ο πόνος αποτιμάται σε χρήμα και πως οι πολίτες δεν είναι άνθρωποι αλλά εξαγοράσιμα προϊόντα. Το πρόβλημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ότι η δήλωση «δίναμε λεφτά σε όποιον μας έλεγε καλημέρα κι γυρίσαμε το παιχνίδι» πιάστηκε on-camera»

«Η ΝΔ εξακολουθεί να εμπορευματοποιεί την πολιτική και με το τσουνάμι απευθείας αναθέσεων και βολέματος ημετέρων συνεχίζει την τραγική παράδοση ηθικής εξαχρείωσης της πολιτικής βαδίζοντας στο μονοπάτι του οικονομικού ολέθρου», προσθέτει.

«Απέναντι σε όλα αυτά, οι προοδευτικές δυνάμεις πρέπει να είναι καθημερινά σκληρές και αμείλικτες. Απαιτείται άμεσα ένα μέτωπο απέναντι στην πιο καταστροφική και ηθικά εκμαυλισμένη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει και το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ οφείλουν να βρίσκονται στην σωστή πλευρά της ιστορίας», καταλήγει ο κ. Καρχιμάκης.

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης: Στον Λιβάνιο που βρίσκεται στο Μαξίμου οι αρμοδιότητες του Γεωργαντά

Νέα Δημοκρατία: Ποιος είναι ο «σύνδεσμος» του κόμματος με το Μαξίμου – Καθημερινή επαφή με τον Δημητριάδη

Viral η διερμηνέας της συνάντησης Μητσοτάκη – Πλένκοβιτς που… χάθηκε στη μετάφραση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05