search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Χρηστίδου για συνέντευξη Ρουβά: «Έχω εξοικειωθεί με τις κατάρες – Στη φάση που είμαι, δεν με νοιάζει καθόλου» (Video)

13.02.2022 12:28
xristidou

Για τα μηνύματα και τις κατάρες που δέχεται από το Σάββατο, όταν και μεταδόθηκε η συνέντευξη Ρουβά, μίλησε στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αφού μεταδόθηκε αρχικά η ανάρτηση – διευκρίνιση του τραγουδιστή, μετά το σάλο, η παρουσιάστρια είπε: «Νομίζω ότι εμείς δεν είμαστε σε θέση να μιλήσουμε εκ μέρους του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος μιλάει πολύ ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου και τοποθετείται σε σχέσεις με τις διευκρινίσεις που ήθελε να κάνει».

«Θέλω να πω όμως κάτι σε σχέση με τις κατάρες που δέχομαι από χθες. Δεν είναι η πρώτη φορά έχω εξοικειωθεί αρκετά. Στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη προφανώς στο πένθος της.

«Παρ’ όλα αυτά θέλω να διευκρινίσω κάτι γιατί σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από εκεί και πέρα την ώρα της συνέντευξης δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή», συνέχισε.

»Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλω ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου. Δεν θα δεχτώ λοιπόν καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, έφτυσα, έδιωξα έναν άνθρωπο που κάλεσα στην εκπομπή», ανέφερε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Εγώ είμαι σε μια φάση που δεν με νοιάζει καθόλου αλλά πολλούς τους επηρεάζει. Οι κατάρες για θανάτους, καρκίνους, παιδιά κλπ. καλό θα ήταν να ξέρετε τη βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε γιατί αφορά πολύ κόσμο στην πραγματικότητα», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Διαβάστε επίσης:

Πυξ Λαξ για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου: «Είχαμε εκατοντάδες συνεργάτες, έχουμε να ακούσουμε νέα του χρόνια» (Video)

Υπόθεση Λιγνάδη: Έξω φρενών ο Κούγιας – Έκλεισε δυο φορές το τηλέφωνο σε εκπομπή (Video)

Καμπουράκης: «Έχουμε αποφασίσει να μη συνεργαζόμαστε με πολιτικούς και δημοσιογράφους»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33