search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:19
MENU CLOSE

Υπόθεση Λιγνάδη: Έξω φρενών ο Κούγιας – Έκλεισε δυο φορές το τηλέφωνο σε εκπομπή (Video)

12.02.2022 17:21
kougias

Σάλος έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι με τις δηλώσεις Ρουβά για τον Λιγνάδη. Ο συνήγορος υπεράσπισης των θυμάτων, Γιάννης Βλάχος, μιλούσε για την υπόθεση στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega, όταν ο Αλέξης Κούγιας βγήκε σε δεύτερη γραμμή.

«Δεν έχω καμία διάθεση να μιλήσω με τον συνάδελφό μου. Λέει ψέματα, γραφικότητες κι ανακρίβειες… Τον λόγο θα έχει ο δικηγορικός σύλλογος κι η δικαιοσύνη. Ο άνθρωπος αυτός δε γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα. Άντε με τον κάθε γραφικό», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας αντιδρώντας σε όσα ανέφερε ο Γιάννης Βλάχος, λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο.

Στη δεύτερη προσπάθεια που έκαναν οι συντελεστές της εκπομπής για να επικοινωνήσουν μαζί του ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Να τελειώνουμε το θέμα. Ο κύριος που μιλά εκεί εδώ κι ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να βγαίνει στην τηλεόραση για αυτήν την υπόθεση».

»Λέει ψέματα από την αρχή μέχρι το τέλος και προσβάλει την επαγγελματική μου ιδιότητα», συνέχισε, κλείνοντας για δεύτερη φορά το τηλέφωνο.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Καμπακάκης: Νέες καταγγελίες από την πρώην συντροφό του – Τι απαντά ο δικηγόρος του τραγουδιστή (Video)

Η «Δικηγόρος» και «Αξιωματούχος του ΣΔΟΕ» που είναι στον Κορυδαλλό, εξαπάτησε 87 άτομα

Ελένη Τζώρτζη: «Στα 12 δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ιερέα – Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:17