search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:45
MENU CLOSE

Διαμαντίδης: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε δύσκολη κατάσταση» (Video)

14.02.2022 19:47
diamantidis_new

Ο «θρύλος» του Παναθηναϊκού και πλέον GM, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα της Κύπρου για τη φιλοξενία ενός ομίλου του EuroBasket 2025, στην οποία και είναι ο ίδιος πρεσβευτής.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για τον νέο του ρόλο στην ομοσπονδία της Κύπρου: «Ναι, γίνεται μια προσπάθεια από την ομοσπονδία της Κύπρου για την τελική φάση της διοργάνωσης του Πανευρωπαϊκού. Γίνεται μια προσπάθεια την οποία με τα χαράς δέχθηκα, οπότε προχωράμε. Η απόφαση είναι να ληφθεί τέλη Μαρτίου. Ακούμε θετικά πράγματα για την προσπάθειά μας είμαστε κοντά. Είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος θα διεκδικήσει ένα κομμάτι αυτής της διοργάνωσης. Θα είναι σημαντικό και για τη δική μας Εθνική».

Για το γεγονός ότι θα ευνοηθεί η Εθνική μας από το εγχείρημα της Κύπρου: «Στην περίπτωση που η Εθνική προκριθεί, η Κύπρος έχει δικαίωμα να καλέσει μια ομάδα. Είναι καλό για εμάς ότι θα είμαστε εντός έδρας. Είμαστε δύο χώρες που είμαστε κοντά. Θα είναι όμορφο για την Κύπρο αν προκριθεί».

Για τον Παναθηναϊκό: «Τον τελευταίο 1.5 χρόνο είμαστε σε δύσκολη κατάσταση. Είμαστε ένα γκρουπ που προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα ανταγωνιστική. Πέρυσι κατακτήσαμε το νταμπλ. Φέτος θα θέλαμε να ήμασταν καλύτεροι στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε 10-11 ματς για να είμαστε καλύτεροι. Το πρωτάθλημα είναι ένας στόχος, όπως φυσικά και το κύπελλο».

Για το Κύπελλο«Εννοείται ότι είναι στόχος που πρέπει να σημαδέψουμε και τον θέλουμε. Πρέπει να είμαστε καλοί αγωνιστικά. Να μην έχουμε άλλους εξωγενείς παράγοντες, μιλάω για τον COVID–19. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή (σ.σ. Προμηθέα) και ελπίζουμε να είμαστε καλοί για να προκριθούμε στον τελικό».

Διαβάστε επίσης:

Καμίλα Βαλίεβα: Ελεύθερη να ξαναγωνιστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Η απόφαση του CAS

Μαρία Σάκκαρη: «Λύγισε» στον τελικό της Αγίας Πετρούπολης

Super League – Πολεμική ανακοίνωση Λαμίας: «Ντροπή σου Γκοτζίλα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 08:41