search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:35
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Κυψέλη: Αποδοκιμάστηκαν στα δικαστήρια η μητέρα του 7χρονου και ο πρώην σύντροφός της

15.02.2022 12:53
kypseli_zeugari_new

Υπό έντονες αποδοκιμασίες, από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος, έφτασαν στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων η 29χρονη μητέρα και ο 33χρονος άνδρας από την Πολωνία οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου Ανδρέα.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη δολοφονία του 7χρονου παιδιού πριν από πέντε χρόνια στην Κυψέλη.

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε αναδεικνύοντας παράλληλα και μία ζοφερή κατάσταση που βίωνε τόσο το αγόρι που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη ξανα ο παρουσιαστής

Πέθανε από κορωνοϊό ο ηθοποιός Κώστας Κλεφτόγιαννης (video)

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: «Παντελώς αβάσιμες οι διαρροές – ΕΛΑΣ και ΜΜΕ βλέπουν πολύ CSI»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20