search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 07:24
MENU CLOSE

Φιλιατρά: Έδινε χασίς στην αδελφή της και την εξέδιδε (Video)

16.02.2022 17:57
viasmos_kopela3

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εκμετάλλευσης 14χρονης από της αδελφή της η οποία την εξωθούσε στην πορνεία.

Όπως έγινε γνωστό εχθές, μια 19χρονη εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της, ενώ το περιστατικό κατήγγειλε στην αστυνομία ο πατέρας τους.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα από τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως από την αστυνομική έρευνα, η 19χρονη από τη Βουλγαρία μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της εξέδιδαν την μόλις 14 ετών αδερφή της, έναντι χρηματικού αντίτιμου, σε άλλους αλλοδαπούς. Μάλιστα, οι δύο σωματέμποροι χορηγούσαν χασίς στο ανήλικο κορίτσι πριν από τα ερωτικά ραντεβού προκειμένου να μην προβάλλει αντίσταση. Την σχετική αποκάλυψη έκανε το ίδιο το θύμα και το επιβεβαίωσε η αδελφή της.

Την ημέρα που οι γονείς εντόπισαν το ανήλικο κορίτσι, στα Φιλιατρά, ήταν κλειδωμένο μέσα σε ένα παράπηγμα, και θα συνευρίσκονταν ερωτικά με πέντε αλλοδαπούς εργάτες γης. Για κάθε ραντεβού η αδελφή της και ο φίλος της, θα έπαιρναν 20 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν ήταν η πρώτη που οι γονείς της κοπέλας, την έσωσαν την τελευταία στιγμή από τα σχέδια της αδελφής της.

Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι, είχε κλείσει ραντεβού με 16 αλλοδαπούς στη Γαστούνη, το πληροφορήθηκαν οι γονείς της ανήλικης και την εντόπισαν πριν συνευρεθεί ερωτικά με τους νεαρούς Πακιστανούς.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Πάτρα-Θάνατος τριών κοριτσιών: Το στοιχείο που «κεντρίζει» το ενδιαφέρον της αστυνομίας

Άγιος Παΐσιος: «Πυρά» του Μητροπολίτη Πειραιώς κατά Τατσόπουλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 07:18