search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Νέα καταγγελία στην υπόθεση Τοπαλούδη: Είχαν βιντεοσκοπήσει βιασμό της στο παρελθόν

16.02.2022 19:18
topaloudi_new

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη μετά την υπόδειξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα πιθανώς είχε βιαστεί και στο παρελθόν, πριν από τη δολοφονία της, και μάλιστα οι δράστες είχαν τραβήξει και βίντεο.

Ο φάκελος περιλαμβάνει και παραγγελία για την υποβολή και επισύναψη στη δικογραφία εκθέσεως της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που παραγγέλθηκε τον Απρίλιο του 2019, με ελεγχόμενους τρεις Ροδίτες και φερόμενη ως θύμα την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Επιπλέον, εκκρεμεί ο έλεγχος σε πέντε κινητά τηλέφωνα από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, εκ των οποίων τα 3 ήταν εκτός λειτουργίας, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στην έρευνα που διενήργησαν, παρουσία πταισματοδίκη, στην οικία ενός 19χρονου.

Ο νεαρός είναι ύποπτος μαζί με έναν 22χρονο και έναν 23χρονο για βιασμό, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και παράνομη βία με φερόμενη ως θύμα τη φοιτήτρια.

Και οι τρεις, σύμφωνα με τον συνήγορό τους, Βασίλη Καβουριού, αρνούνται κατηγορηματικά τα όσα τους αποδίδονται.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σε ισχύ από το Σάββατο η χαλάρωση μέτρων – Τι ισχύει για διασκέδαση, γήπεδα, τηλεργασία

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Μητσοτάκης: Γρήγορη οικοδόμηση ενός νέου ΕΚΑΒ (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 07:20