search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 05:15
MENU CLOSE

Αυτοκτονία στην Κάρπαθο: «Αυτός που έβγαλε το βίντεο ίσως ήθελε να εκβιάσει», λέει συγγενής του αυτόχειρα (Video)

19.02.2022 18:38
astynomia_new

«Παγωμένη» συνεχίζει να είναι η κοινωνία της Καρπάθου έπειτα από την αυτοκτονία πατέρα που δεν άντεξε το bullying και τα σχόλια συγχωριανών του για τον γιο του εξαιτίας ενός βίντεο που τον έδειχνε σε προσωπικές στιγμές και το οποίο διέρρευσε

Συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου αυτόχειρα μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι». «Γνωρίζω την οικογένεια, ο πατέρας του ήταν ένας ήσυχος, ευγενικός άνθρωπος και η στεναχώρια επιδρά περίεργα σε κάθε άνθρωπο. Στεναχωρήθηκε που είδε όσα είδε στο βίντεο και η ιδιοσυγκρασία του καθένα αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα διαφορετικά», τόνισε.

«Ο γιος του αυτόχειρα ξέρω ότι είχε σχέσεις με γυναίκες, δεν ξέρω εάν το βίντεο αυτό είναι φτιαχτό. Μπορεί να θέλει κάποιος να τον εκβιάσει, όλα είναι πιθανά. Τώρα ίσως κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους, και κυρίως αυτός που έβγαλε το βίντεο στη δημοσιότητα είναι ο πρώτος εμπλεκόμενος», συνέχισε ο συγγενής του αυτόχειρα.

«Εδώ είναι κλειστή κοινωνία, αυτός που έβγαλε το βίντεο είχε σκοπούς, ίσως ήθελε να εκβιάσει. Δεν ξέρω τί μπορεί να έχει συμβεί στο παρελθόν του γιου, αν κάποιοι συνουσιάζονταν και μετά υπήρχε εκβιασμός. Είμαστε μία κλειστή κοινωνία, πας στο καφενείο και σε κοιτάνε και γελάνε λέγοντας «αυτός είναι ο πατέρας του ….» ή λέγοντας «στο βίντεο ήταν ο γιος του, ο ….». Όταν λοιπόν έχεις αίσθημα ευθύνης, νιώθεις ντροπή για κάποια πράγματα, το μυαλό του ανθρώπου κάνει μπαμ», ανέφερε στο «Χαμογέλα και Πάλι», ο συγγενής του 60χρονου.

Διαβάστε επίσης:

ΚΚΕ: Το tweet – απάντηση στον Κύρτσο

Ουκρανία: Η ΕΕ παρέχει βασικές προμήθειες – Το γερμανικό ΥΠΕΞ καλεί τους Γερμανούς να εγκαταλείψουν άμεσα την χώρα (Video)

Φωτιά σε πλοίο στην Κέρκυρα: Τρεις συλλήψεις – Προσπάθεια να μην βυθιστεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48