search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:17
MENU CLOSE

Ποια ονόματα παίζουν για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ο… «φάντης» επικοινωνιολόγος

21.02.2022 07:43
ntora_mpakogianni_new

Όλοι ξορκίζουν τις πρόωρες εκλογές, αλλά οι περισσότεροι προετοιμάζονται γι’ αυτές.

Δεν είναι μόνο τα επιτελεία των πολιτικών αρχηγών που σχεδιάζουν τις διαφημιστικές καμπάνιες αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν κάστιγκ των εταιρειών για να αναθέσουν την δουλειά και οι επικοινωνιολόγοι πλασάρονται για να αναλάβουν το έργο (αν και εδώ προκύπτουν μπερδέματα με συγκεκριμένη εταιρεία που ενώ συνεργάζεται με μεγάλο κόμμα, δουλεύει για λογαριασμό άλλου πολιτικού αρχηγού εις βάρος του πρώτου και μάλιστα με στόχο την οικογένειά του).

Έχουν αρχίσει όμως και οι βολιδοσκοπήσεις για την επιλογή προσώπων που θα συμπεριληφθούν στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων Επικρατείας.

Για την Νέα Δημοκρατία, φαίνεται ότι πρώτη στο Επικρατείας θα τοποθετηθεί η Ντόρα Μπακογιάννη και σε εκλόγιμη θέση νυν υπουργός (ο οποίος… θα εκλεγόταν στην Α΄ Αθήνας)

Στον ΣΥΡΙΖΑ, ακούω ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ψάχνει» πρόσωπο που θα σηματοδοτεί τον κεντρώο χώρο. Και όταν λέμε κεντρώο χώρο, εννοούμε ΠΑΣΟΚ. Πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται…

Διαβάστε επίσης:

Λιάπη, Λιάπη είσαι εδώ; Όχι, στην Ρουμανία

Τα ζόρια με την ΛΑΡΚΟ και τα μπλεξίματα με την δικαιοσύνη

Οι τρεις συμμαχίες και η σφήνα για τα διόδια της Αττικής Οδού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15