search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Εισβολή στην Ουκρανία: Σε πολιορκία το Κίεβο, «παραδοθείτε» λέει ο Πούτιν

24.02.2022 15:51
kiev-234-new

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά την ανακοίνωση της Ρωσίας ότι ξεκινά ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Η ρωσική εισβολή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, σε διάφορα σημεία εντοπίζονται πολεμικά μέτωπα, ενώ σφίγγει ο κλοιός γύρω από το Κίεβο. Έτοιμο να διαπραγματευτεί τους όρους παράδοσης της Ουκρανίας, δηλώνει το Κρεμλίνο, ενώ ρωσικές δυνάμεις έχουν καταλάβει και τον σταθμό ηλεκτροπαραγωγή του Τσερνόμπιλ. Σκληρές κυρώσεις από Τζόνσον και Μπάιντεν, ενώ ο Μητσοτάκης ζητεί να ληφθούν μέτρα στήριξης των κρατών μελών.

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κίεβο. 4 σταθμοί του μετρό στο Κίεβο χρησιμοποιούνται ως καταφύγια. Ρωσικές δυνάμεις έπληξαν νοσοκομείο στο Ντονέτσκ, με 4 νεκρούς. Οι θάνατοι είναι ήδη περισσότεροι από 100 συνολικά στις δύο πλευρές. Ορισμένα τμήματα της Χερσώνας, που συνορεύει με την Κριμαία δεν είναι πλέον υπό ουκρανικό έλεγχο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:30