search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:33
MENU CLOSE

Εισβολή στην Ουκρανία: «Δεν θέλω να πεθάνω» – Κραυγή απελπισίας από παιδάκι μέσα από καταφύγιο (Video)

25.02.2022 09:28
paidaki new

Φόβος και απελπισία. Kανείς δεν μπορεί να φανταστεί τις ώρες αγωνίας που ζουν οι κάτοικοι της Ουκρανίας, μετά την εισβολή της Ρωσία.

Άνθρωποι που βλέπουν ξαφνικά τη ζωή τους να αλλάζει από τη μια στιγμή στη άλλη, που καλούνται να αφήσουν τα σπίτια τους, που καλούνται να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους, που αγωνιούν για τη ζωή τους.

Άμαχοι ψάχνουν με κάθε τρόπο να βρουν καταφύγιο από τα πλήγματα της Ρωσίας είτε σε υπόγεια καταφύγια και σε υπόγειους σταθμούς του Μετρό, είτε φεύγοντας από τη χώρα.

Στα καταφύγια οι μανάδες κρατούν αγκαλιά τα παιδιά τους. Ένα από αυτά κλαίει σπαρακτικά και καταφέρνει μέσα σε λυγμούς να πει: «Δεν θέλω να πεθάνω».

Το κοριτσάκι συνεχίζει κλαίγοντας να λέει: «Θέλω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό. Ξύπνησα από το μεγάλο μπαμ σήμερα. Κατάλαβα ότι ήταν πόλεμος».

Ένα ζευγάρι με το μωρό του αγκαλιά αναρωτιέται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή τους, λέγοντας πως πήγαν αρχικά στο Κίεβο γιατί ποτέ δεν πίστευαν ότι η πρωτεύουσα θα δεχόταν τα ρωσικά πλήγματα.

Μια γυναίκα τρέχει απελπισμένη φωνάζοντας: «Πού να πάω; Πείτε μου σας παρακαλώ. Προς τα πού να τρέξω; Θεέ μου!».

Διαβάστε επίσης

Εισβολή στην Ουκρανία: Ξεκίνησε η επίθεση στο περικυκλωμένο Κίεβο – Κατάρριψη αεροσκάφους σε πολυκατοικία (Videos)

Σολτς: «Ο Πούτιν δεν θα κερδίσει τον πόλεμο, αλλά η Γερμανία και το ΝΑΤΟ δεν θα παρέμβουν στρατιωτικά στη διένεξη»(video)

Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20