search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Γιώργος Λιάγκας: Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είχε τηλεφωνήσει πριν τις καταγγελίες

01.03.2022 20:14
πετ

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ανέφερε ότι λίγο πριν βγουν στο φως της δημοσιότητας οι καταγγελίες για τον ηθοποιό και όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά, Χαιρέτα μου τον πλάτανο, ο Πέτρος Φιλιππίδης του είχε τηλεφωνήσει.

Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής ο ηθοποιός τον ρώτησε αν έχει ακούσει το όνομά του να εμπλέκεται σε κάποιες καταγγελίες και ήρθε σε δύσκολη θέση μιας και είχε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεσή του.

«Μου τηλεφώνησε μία μέρα και με ρώτησε «έχεις ακούσει το όνομά μου; Ετοιμάζονται να μου κάνουν κάτι με ρώτησε. Εγώ βρέθηκα σε δύσκολη θέση τότε γιατί από τη μία είχα πληροφορίες, αλλά δεν μπορούσε να του τις πω… Και του είπα «Πέτρο δεν μπορώ να σου πω από ποιες κυρίες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ακούγονται κάποιες κυρίες που θα κινηθούν εναντίον σου και μάλιστα για βαρύτατες καταγγελίες. Και μου λέει «Γιώργο κράτα κάτι που θα σου πω γιατί μπορεί και να μπλέξω είχα πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει να βιάσω… Σας λέω τι μου είπε πριν γίνει στόχος πολλών καταγγελιών», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης;

Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι καλωσορίζουν το νέο μέλος της οικογένειας τους

Ερρίκος Πετιλόν: Έπρεπε να θάψω μόνος μου τη μητέρα μου

Iωάννα Μαλέσκου: Της έκαναν μια ερώτηση και απάντησε με… 14λεπτο μονόλογο! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:02