search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:46
MENU CLOSE

Iωάννα Μαλέσκου: Της έκαναν μια ερώτηση και απάντησε με… 14λεπτο μονόλογο! (Video)

01.03.2022 16:18
maleskou_new

«Φωτιά» πήρε το πλατό τηλεοπτικής εκπομπής με αφορμή τον… μονόλογο διάρκειας 14 λεπτών, που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν δέχθηκε ερώτηση για τα επαγγελματικά της.

Πιο συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε για το μέλλον της εκπομπής της, η γνωστή παρουσιάστρια απέφυγε να απαντήσει ευθέως και μίλησε… γενικά κάνοντας δηλώσεις σε τηλεοπτικό ρεπόρτερ για 14 λεπτά, χωρίς ουσιαστικά να πει τίποτα.

«Μακάρι ο τρόπος που επικοινωνώ και επικοινωνούν άλλοι άνθρωποι να είναι αυτό το μέγα πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν κάποιοι στον χώρο μας. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Ιωάννα νιώθει πολύ ΟΚ. Το κρατάμε. Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση με τον σταθμό», είπε μετά από περίπου 13 λεπτά και κάτι η Ιωάννα Μαλέσκου, ολοκληρώνοντας τον μονόλογό της.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως «είμαι ο μόνος που καταλαβαίνω την Ιωάννα Μαλέσκου» και πρόσθεσε: «Είναι ίδιον των πολύ ευφυών ανθρώπων. Η Ιωάννα Μαλέσκου, λογικά, είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος. Επειδή παίρνει πολύ πληροφορία και θεωρεί ότι πρέπει να την αναλύσει από ευγένεια, χάνεται στη μετάφραση».

«Μιλάει πάρα πολύ για ένα πράγμα, το οποίο είναι ελαφρώς ακατανόητο, σου “καίει” τον εγκέφαλο», σχολίασε λίγο μετά το βίντεο με τη δήλωσή της ο Βαγγέλης Περρής.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κιμούλης: Τη διαγραφή του εισηγήθηκε το πειθαρχικό του ΣΕΗ (Video)

Τζένη Μπαλατσινού: Το όνειρο για μεγάλη οικογένεια και η μητρότητα στα 50

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Σον Πεν προσπαθεί να περάσει πεζός τα σύνορα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42