search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:00
MENU CLOSE

Οι Ουκρανοί να κάτσουν σπίτια τους να πολεμήσουν

01.03.2022 11:18
oukrania prosfiges

Γιατί φεύγουν; Δεν ξέρουν ότι τα έθνη για να επιζήσουν πρέπει να υπερασπιστούν τις πατρογονικές εστίες τους; Αντ’ αυτού παίρνουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά και προσπαθούν να τα σώσουν! Άκουσον άκουσον, οι λαθροκανίβαλοι…

Να προσπαθούν να επιβιώσουν από τον πόλεμο και να αναγκάζονται να πάνε σε ξένη χώρα. Και εδώ τι νομίζετε ότι θα κάνουν; Κλέφτες και εγκληματίες θα γίνουν, βιαστές, διαρρήκτες, πλαστογράφοι, μπορεί και ανθρωποφάγοι.

Ή μήπως είναι καλύτεροι επειδή είναι Χριστιανοί; Ή μήπως είναι καλύτεροι γιατί εγκαταλείπουν τις εστίες τους λόγω ρωσικών βλημάτων και όχι αμερικανικών; Θου κύριε, αυτά τα βλήματα (αμερικανικά) φέρνουν μόνο ελευθερία και δημοκρατία, ποτέ θάνατο.

Είναι σαφές ότι αν επιτρέψουμε στις ορδές ξανθόχλωμων σλάβων που ετοιμάζονται να φτάσουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες, η χώρα μας απειλείται με σλαβοποίηση. Θα ξεχάσουμε τα έθιμά μας. Θα γίνουμε μειονότητα στον ίδιο μας τον τόπο. Αντί για σουβλάκια θα τρώμε μπορς. Αντί για ούζο θα πίνουμε βότκα.

Και τι; Θα τους δίνουμε δωρεάν γεύματα και στέγη; Ναι, αλλά στους φτωχούς Έλληνες δεν είδα ποτέ να δίνετε βοήθεια. Να τους πάρετε στα σπίτια σας τους βρωμιάρηδες.

Για αυτό καλό θα ήταν να υψώσουμε νέο φράχτη, όχι στον Έβρο, αλλά στα σύνορα με τη Βουλγαρία, από εκεί θα γίνει η εισβολή. Είναι και αυτό μέρος του σκοτεινού σχεδίου του Πούτιν. Να μας πλημμυρήσει με σλάβους για να μας έχει του χεριού του. Εργαλειοποίηση του προσφυγικού.

Γι’ αυτό, μιας και στα σύνορα με τη Βουλγαρία δεν έχει θάλασσα να τους πνίγουμε, να δοθεί εντολή σε στρατό και αστυνομία να βαράνε στο ψαχνό. Όχι παίζουμε. Και όσοι τα καταφέρουν να περάσουν να τους κλείσουμε σε κλειστά κέντρα κράτησης. Με ψηλούς φράχτες και συρματοπλέγματα. Πολλά συρματοπλέγματα. Και μετά απέλαση. Πίσω στα σπίτια σας. Α, δεν έχετε σπίτια; Σας τα γκρέμισε ο Πούτιν; Τόσο το χειρότερο για σας. Να κάτσετε εκεί να τα ξαναχτίσετε.

Και να λέτε και ευχαριστώ που δεν καταλήξατε σαν τους άλλους λάθρο στη Λέσβο, πνιγμένοι και με το κεφάλι μέσα στα βότσαλα.

Εδώ πάντως να μην μείνετε. Εδώ είναι η Ελλάς των Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ξεκινούν εν μέσω πολέμου οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις

Η πραγματική ισχύς της Δύσης

Τι είναι η Δύση και τι το ΝΑΤΟ;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:55