search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:16
MENU CLOSE

Πορτοσάλτε: Ευτυχώς έχουμε έναν πρωθυπουργό που ξέρει από ιστορία και διεθνείς σχέσεις (video)

02.03.2022 10:56
skai_portosalte_panel

Το συμπέρασμά που έβγαλε από τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Συνεννοηθηκαν τα τρία κόμματα στη γενική γραμμή. Θα έλεγα επιπροσθέτως, ότι ευτυχώς έχουμε έναν πρωθυπουργό που ξέρει από ιστορία και διεθνείς σχέσεις» είπε ο δημοσιογράφος, που χθες προκάλεσε ξανά θύελλα αντιδράσεων με τις νέες δηλώσεις του για τη βενζίνη, στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική.

«Λεπτομέρεια αν ο Μητσοτάκης ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς»

«Νομίζω ότι αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα», συμφώνησε ο Μανώλης Κάψης. «Συμφωνήσανε τα τρία μεγάλα κόμματα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, είναι σπάνιο να υπάρχει αυτή η ομοφωνία, δεν υπάρχουν διαφωνίες. Οι διαφωνίες είναι για το θεαθήναι. Συμφώνησαν ότι πρέπει να σταθούμε δίπλα στην Ουκρανία, απέναντι στον Πούτιν και να βοηθήσουμε τους Ουκρανούς».

«Τώρα αν τον ενημέρωσε (τον Τσίπρα), αν πήρε την απόφαση χωρίς να τους τηλεφωνήσει (στους πολιτικούς αρχηγούς), αυτό είναι λεπτομέρεια, δεν έχει καμία απολύτως σημασία» είπε ακόμη ο Μανώλης Καψής.

«Η χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ηταν μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στην τραγωδία που ζει όλη η Ευρώπη, η ανθρωπότητα και όλοι μας» είπε και ο Δημήτρης Στούμπος. «Και ο πρωθυπουργός ήταν στο ύψος των περιστάσεων, και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ. Οι διατυπώσεις και του γραμματέα του ΚΚΕ ήταν πιο προσεκτικές σε σχέση με αυτά που ακούσαμε τις προηγούμενες μέρες».

«Η ακρότητα και η βαρβαρότητα που έκανε ο Τσάρος, έφερε τα πάνω κάτω σε όλη την Ευρώπη, σε όλη την ανθρωπότητα».

Διαβάστε επίσης:

Μπάιντεν: «Προβλήματα υγείας εξαιτίας των Social Media – Ήρθε η ώρα να πάψουν να κρύβονται»

Επτά ταινίες του νέου ελληνικού κινηματογράφου έρχονται στο ΕRTFLIX

Τηλεθέαση Top 10 28/2/2022- Τσαγκαροδευτέρα και «Σασμός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 14:06