search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Διονύσης Σαββόπουλος: «Γιατί πήγα στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» (Photo)

03.03.2022 10:49
savvopoulos new

Τη φωνή του με όσους βρέθηκαν στη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, κατά της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ένωσε ο σπουδαίος δημιουργός Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλιστα έκανε μία ανάρτηση με τις σκέψεις του.

«Πήγα και εγώ χθες στο Σύνταγμα σε αυτή τη συγκέντρωση για την Ουκρανία. Πόσα χρόνια έχω να πάω σε συγκέντρωση ούτε που θυμάμαι αλλά αυτή με τράβηξε σαν μαγνήτης. Μόλις άκουσα στις ειδήσεις το κάλεσμα είπα θα πάω.

Νομίζω όλοι εμείς που ανταμώσαμε χθες στο Σύνταγμα, οδηγηθήκαμε εκεί από συγκίνηση και θαυμασμό για τον μαρτυρικό λαό της Ουκρανίας και την γενναία ηγεσία του. Αυτός ο πρώην κωμικός ηθοποιός βάζει τώρα το κεφάλι του στον πάγκο του χασάπη, μπας και φιλοτιμηθεί επιτέλους η συγχυσμένη Δύση και θυμηθεί τις αξίες της και σταματήσει αυτόν τον καινούργιο εφιάλτη του πολέμου.

Συγκέντρωση κατά της Ρωσίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Κάποιοι είπαν ότι συγκέντρωση εναντίον της Ρωσίας γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μα όχι, δεν έγινε κατά της Ρωσίας, έγινε κατά της στρατιάς του Πούτιν, να φύγει από την Ουκρανία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Κατά τα άλλα, Ρωσία θαυμάσια χώρα.

Τέλος δε μπορεί να μη νιώσεις να αναπτερώνονται οι ελπίδες σου και να μη συγκινηθείς βλέποντας επιτέλους για πρώτη φορά τέτοια ομοψυχία στην Ευρώπη και σε όλη την Δύση. Και το κατάφερε αυτός ο θυσιαστικός κλόουν που βρέθηκε να είναι πρωθυπουργός τού υπέροχου λαού που τον εξέλεξε.

«Φαίνεται ότι η κωμωδία μπορεί να είναι κάτι πολύ σοβαρό κατά βάθος» μου είπε χθες ο Στέλιος Ράμφος. Διονύσης Σαββόπουλος»

Η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία λαοθάλασσα κόσμου βρέθηκε την περασμένη Τρίτη στο Σύνταγμα.

Κρατώντας ουκρανικές σημαίες, γαλάζια και κίτρινα μπαλόνια αλλά και λουλούδια, οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα για τον ουκρανικό λαό και υπέρ της ειρήνης, ενώ από τα μεγάφωνα ηχούσε ο εθνικός ύμνος της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Ξαφνικός χωρισμός μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Χριστίνα Τσάφου: Όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου έχει προκαλέσει αηδία (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:15