search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:53
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Γνωστός Χρυσαυγίτης ο δράστης και αυτόχειρας (photos)

03.03.2022 11:53
XRISAVGITIS_NEW

Γνωστός χρυσαυγίτης ήταν ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας που έχει σοκάρει τη Θεσσαλονίκη.

Ο 41χρονος δράστης πυροβόλησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του που διακομίσθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και τραυμάτισε την ανήλικη κόρη της με κοντόκαννη καραμπίνα. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα υπέκυψε αργότερα στα τραύματά της.

Λίγα λεπτά πριν το έγκλημα, είχε προαναγγείλει την αποτρόπαια πράξη του στο Facebook γράφοντας: «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος».

Ποιος ήταν ο δράστης

Πρόκειται για τον Λεοντή Βορριά, πυγμάχο με καταγωγή από τη Χίο.

Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής (ΜΜΑ) και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Μάλιστα, ο δράστης ήταν γνωστό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φωτογραφίες του με τον Γιάννη Λαγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ίχε εμπλακεί σε υποθέσεις ξυλοδαρμών μεταναστών ενώ ιργάνωνε και συμμετείχε σε συγκεντρώσεις μίσους εναντίον των προσφύγων σε Χίο και Μυτιλήνη

Ο πυγμάχος είχε γίνει γνωστός καθώς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που τοποθέτησαν τον Σταυρό στην Απελλή της Μυτιλήνης, τον Οκτώβριο του 2018. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς το κίνητρο ήταν ρατσιστικό μιας και ο σταυρός είχε τοποθετηθεί προκειμένου να… «ξορκίσει» τους πρόσφυγες που χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη παραλία.

Το προσωπικό του προφίλ στο Facebook είναι γεμάτο εθνικιστικές και αντιεμβολιαστικές αναρτήσεις.

«Αυτούς τους γιατρούς που λένε τα αντίθετα για τα εμβόλια δεν βγαίνουν να τα πουν. Εννοείται ρε μ… γ… το σπίτι σου καθηγητή της π… θα πάω να μείνω στο βουνό. Το εμβόλιο δεν το κάνω. Στο βουνό θα μείνω για να μην με κολλήσετε κορονοϊό εσείς που έχετε κάνει τα εμβόλια. Κορονοϊο έχουν αυτοί που έχουν κάνει τα εμβόλια. Ξεκινήσατε για ένα και φτάσατε στα 4. Να κάνουμε εμβόλιο στα παιδιά μας να πάτε να γ… Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου θα κάνουν εμβόλια. Survivor γεννήθηκα survivor θα πεθάνω», έλεγε σε βίντεο που δημοσίευσε ο γυναικοκτόνος.

Κάποιες από τις αναρτήσεις του δράστη:

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Εκτέλεσε το ζευγάρι και έπνιξε τα παιδιά! Νέα στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία (photos/videos)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της (Video)

Καιρός σήμερα: Βελτιωμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα βρέχει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:46