search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή

03.03.2022 10:13
ROBERTWILLIAMS

Δύσκολες ώρες για τον αγαπητό τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες προσπαθεί θαρραλέα να ξεπεράσει ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε εντελώς ξαφνικά, με τον ίδιο να έχει πίστη ότι σύντομα θα τραγουδήσει και πάλι μπροστά στο κοινό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κάποιες μικρές ενοχλήσεις στο στομάχι ήταν η αιτία και η αφορμή ώστε η οικογένειά του να τον πείσει να κάνει γενικές εξετάσεις. Λίγο το χρώμα του, λίγο η πεσμένη διάθεσή του, δεν ήθελε και πολύ για να αναστατωθεί η οικογένειά του την οποία ο ίδιος πάντα άκουγε πιστά. Δεν υπάρχει άλλωστε συνέντευξη που να μην αναφερθεί στα παιδιά του, Αλέξανδρο, Ιλένια και Μάρθα και στη σύζυγό του Αμαλία Δημητριάδη.

Ο ίδιος πάντα ήταν συνεπής σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις σε καθορισμένο χρόνο. Οι πρώτες εξετάσεις που έκανε πριν από μερικές εβδομάδες έδειξαν κάποιους οργανικούς δείκτες ανεβασμένους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός τόσο στον ίδιο όσο και στα αγαπημένα του πρόσωπα. Άμεσα ειδοποιήθηκε ο προσωπικός του γιατρός ο οποίος του συνέστησε μια σειρά από γενικευμένες εξετάσεις.

Ο 73χρονος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα προσπαθεί προσπαθεί με θάρρος και αισιοδοξία να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Ξαφνικός χωρισμός μετά από πέντε χρόνια σχέσης

Χριστίνα Τσάφου: Όλο αυτό με τον Πέτρο Φιλιππίδη μου έχει προκαλέσει αηδία (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:22