search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα: Πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας για να προσφέρει βοήθεια (Video)

04.03.2022 19:00
vanabarba4322_new

Για τις εξελίξεις στον πόλεμο στην Ουκρανία και την βοήθεια που θα ήθελε να προσφέρει εκεί εθελοντικά, μίλησε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα σε πρωινή εκπομπή του Mega.

«Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους μας. Νομίζω ότι περνάμε όλοι το ίδιο μούδιασμα. Μετά από έναν κορωνοϊό, περνάμε έναν πόλεμο δίπλα μας. Είτε μακριά είτε κοντά, ο πόλεμος είναι ίδιος, αλλά όσο πιο κοντά μας είναι τόσο δεν εφησυχάζει κανένας μας. Είναι τόσο βαρύ αυτό το κλίμα, που δεν μπορείς να χαρείς», ανέφερε.

«Έχω ένα σωματείο τη “Δύναμη Ζωής“. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς. Κάθε μήνα υπάρχουν μητέρες με τα παιδιά τους που τους δίνουμε δωρεάν σουπερμάρκετ. Θα ήθελα να τρέξω ακόμη και μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά. Εκεί υπάρχουν πολλές μητέρες μόνες με παιδιά. Θα το κάνω», είπε η Βάνα Μπάρμπα.

Για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για βιασμούς και τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, ανέφερε: «Εγώ είπα να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει. Κι εγώ μπορεί να έχω κρίνει ανθρώπους με βάση το συναίσθημά μου, αλλά μπορεί να έχω κάνει λάθος. Ας είμαστε αλληλέγγυοι. Δεν είναι δική μας δουλειά. Δεν υπάρχει θυμός για όσα πάθανε, γιατί κι εμείς πάθαμε παλιά. Υπάρχει θυμός επειδή δεν μπορούμε να βγάλουμε τα προς το ζην».

Διαβάστε επίσης:

Θοδωρής Αθερίδης: «Αυτό με ενοχλεί στην Σμαράγδα Καρύδη» (Video)

Ιωάννα Τούνη: Αντιδράσεις στο Instagram για τις αναρτήσεις από το Ντουμπάι – «Εσύ κι ο Τσιτσιπάς στην κοσμάρα σας»

Πιρς Μπρόσναν και Ρέι Λιότα σε νέες σειρές ντοκιμαντέρ του History Channel

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:21