search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:34
MENU CLOSE

Δολοφονίες στην Ανδραβίδα: Με κουκούλα στα δικαστήρια ο μακελάρης – «Φονιά» φώναζε ο κόσμος (Photo | Video)

06.03.2022 17:08
Andrabida_new

Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε προκειμένου να απολογηθεί ο δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος έφτασε, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στα Δικαστήρια Αμαλιάδας, φορώντας κουκούλα και μάσκα.

Πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα Δικαστήρια της Αμαλιάδας αποδοκίμασαν έντονα τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της άτυχης οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στο σημείο υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να προστατευθεί ο κατηγορούμενος, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο δράστης προσήλθε στα δικαστήρια με αυτοκίνητο της Ασφάλειας, ενώ την ώρα που έμπαινε στο δικαστικό μέγαρο, ο κόσμος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες φωνάζοντας “φονιά” και “τα μωρά παιδιά ρε;

Δείτε βίντεο από την ιστοσελίδα patrisnews:

Η ομολογία

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας. Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Στις ανακοινώσεις που έγιναν νωρίτερα από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του.

Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης είπε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Πάντως όπως ανέφερε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί.

Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο δράστης με τον 31χρονο είπε ότι υπήρχαν διαφορές για την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο δράστης είχε διακόψει την παροχή νερού.

Δείτε φωτογραφίες από τα δικαστήρια

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οβίδα σκάει δίπλα σε Έλληνες δημοσιογράφους (Videos)

Ρωσία: Πάνω από 2.000 οι συλλήψεις διαδηλωτών, κατά της εισβολής στην Ουκρανία σε σχεδόν 44 πόλεις (Video)

Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία ενημέρωση για χτύπημα στο ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:34