search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Eurovision 2022: Με την Ανδρομάχη και το «Ela» η Κύπρος (Video)

09.03.2022 19:14
andromaxi_eurovision_new

Η Ανδρομάχη με ένα έθνικ τραγούδι που έχει τίτλο “Ela”  θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που πραγματοποιείται στο Τορίνο τον προσεχή Μάϊο.

Η ανερχόμενη τραγουδίστρια εκπροσωπείται δισκογραφικά από την Panik Records και το Ela, που θα ερμηνεύσει στη σκηνή της Eurovision, είναι δημιούργημα μιας ομάδας παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών κι αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Γιώργο Παπαδόπουλο, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani. Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Ποια είναι η Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου γεννήθηκε το 1995 στο Σίγκεν της Γερμανίας και κατάγεται από τα Λεχαινά της Ηλείας. Σε ηλικία περίπου 10 ετών μετακόμισε στην Ελλάδα με τους γονείς της. Μετά το σχολείο άρχισε σπουδές Γερμανική Φιλολογία στην Αθήνα. Παράλληλα ξεκίνησε να τραγουδά σε μαγαζιά στα Λεχαινά, στην Αμαλιάδα και στο Γκάζι. Το 2015 και σε ηλικία 19 ετών δοκίμασε τις δυνάμεις της στο The Voice 2 που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1. Έκτοτε μετρά πολύ σημαντικές συνεργασίες ενώ το τελευταίο της τραγούδι “Βάσανό μου” σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμα: Η Αγγελική Ηλιάδη είναι η αιτία που o Γρηγόρης Αναστασιάδης ήρθε από Θεσσαλονίκη στην Αθήνα

Χριστίνα Παππά: Το «άσχημο τέλος» με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και ο «ρόλος» της γιαγιάς

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι ποζάρει ολόγυμνη για τα γενέθλια του γιου της (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45