search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:10
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Η μητέρα ήθελε να χωρίσει, όχι ο πατέρας» λέει ο Απόστολος Λύτρας

09.03.2022 20:06
lytras_patra93_new

Μια διαφορετική εκδοχή για τις σχέσεις μεταξύ των γονιών των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έδωσε ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ίδιος συναντήθηκε με το ζευγάρι, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονοήσαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει», είπε.

Ο δικηγόρος κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ακόμη πως το ζευγάρι δεν έχει αλλάξει τους δικηγόρους τους. «Πλέον, έχω εντολή και εγώ από την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά και από τον σύζυγό της, να βοηθήσουμε τις Αρχές, για να δούμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες από τα ΜΜΕ. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε κάποια στοιχεία, που περιμένουμε να τα παραδώσουμε στις Αρχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΣΕΑ: Η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων – Όλες οι αλλαγές

Τουλουπάκη στο ευρωκοινοβούλιο: «Σκανδαλώδεις οι παραβιάσεις του κράτους δικαίου στην Ελλάδα»

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Κλειστά σχολεία την Πέμπτη στην Αττική – Δείτε τις περιοχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 19:09