search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Πάτρα: Γιατί άλλαξε δικηγόρο η μητέρα των τριών παιδιών – Το παρασκήνιο, η αποχώρηση και η ανακοίνωση

09.03.2022 13:15
crib-mobile-g2c165fb15_1920

Με σημερινή ανακοίνωση του ο Απόστολος Λύτρας ενημέρωσε ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Ποιος όμως ήταν ο λόγος που οδήγησε σε αυτή την αλλαγή;

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι τηλεδίκες και η υπερέκθεση της οικογένειας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα στα ΜΜΕ, έγιναν η αιτία για να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση της μητέρας, ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος Γιάννης Κόττας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες o κ. Κόττας είχε εκφράσει από το τέλος της περασμένης εβδομάδας τις διαφωνίες του σε σχέση με την τακτική που ακολουθείτο για τη δημοσιοποίηση στοιχείων από την πλευρά της οικογένειας πριν καν αυτά κατατεθούν στα αρμόδια όργανα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κόττας, ο οποίος έλειπε για το τριήμερο, θα ανακοινώσει σήμερα την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπροσώπηση της οικογένειας με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

Η συνεχής διαρροή στοιχείων η οποία εντάθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα έφερε τριβές καθώς όπως αναφέρει το thebest.gr κυκλοφορούσαν συνεχώς στα ΜΜΕ στοιχεία και από την πλευρά της οικογένειας τα οποία αποτελούσαν βασικά στοιχεία της δικογραφίας και τα οποία στη συνέχεια οδηγούσαν σε στρεβλώσεις και παρανοήσεις.

Το πώς διέρρεαν αυτά τα στοιχεία, από ποιον και για ποιον λόγο, παρά τις παραινέσεις των νομικών της οικογένειας περί του αντιθέτου, είναι ένα ερώτημα. Ο κ. Κόττας αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για το θέμα.

Από το περιβάλλον της μητέρας δεν γίνεται λόγος για αποχώρηση του κ. Κόττα, αλλά για πρόσθεση και ενός ακόμη δικηγόρου, του Απόστολου Λύτρα στο νομικό τιμ εκπροσώπησής της.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Κυπαρίσσης: Με χτύπησαν, μου έριξαν χλωρίνη, με έβαλαν να ξυρίσω το κεφάλι μου

Θρίλερ με πτώμα στη μαρίνα Αλίμου

Κρήτη: Τον «κάρφωσε» με τσεκούρι στο πρόσωπο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 22:07